🍇 Den här Muscat de Saint Jean de Minervois övertygar med en krämig textur och vital fruktsyra
🍰 Njut av den perfekt kyld till läckra efterrätter som banantrifle i glas
🌍 Tillverkad av de bästa druvorna av Gula Muscat i den pittoreska Languedoc från Domaine Paul Mas
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Muscat de Saint Jean de Minervois AOP 0,375 l - Domaine Paul Mas
Den första näsan av Muscat de Saint Jean de Minervois presenterar nyanser av stjärnfrukt, papaya och ananas. De fruktiga komponenterna i buketten får sällskap av ännu mer fruktiga balsamiska nyanser.
Detta krämiga dessertvin är fylligt och mångfacetterat i gommen. Tack vare sin vitala fruktsyra är Muscat de Saint Jean de Minervois underbart fräsch och livlig i gommen. Detta dessertvin från vinodlingsregionen Languedoc bjuder på en lång eftersmak. Återigen finns det antydningar till morellkörsbär och mango. I eftersmaken kommer mineralnoter från ler- och kalkstensdominerade jordar.
Vinifiering av Domaine Paul Mas Muscat de Saint Jean de Minervois
Detta vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Gelber Muskateller. Endast det bästa druvmaterialet har använts till detta exceptionellt kraftfulla vin av en enda sort från Domaine Paul Mas. Druvorna växer under optimala förhållanden i Languedoc. Här gräver vinrankorna sina rötter djupt ner i jordar av lera och kalksten. Efter skörden förs druvorna snabbt till vineriet. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. I slutet av jäsningen kan Muscat de Saint Jean de Minervois fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen i några månader.
Matrekommendation för Domaine Paul Mas Muscat de Saint Jean de Minervois
Detta franska vin avnjuts bäst väl kylt vid 8 - 10°C. Det är ett perfekt vin till björnbärskräm, banantrifli i glas eller persiko- och passionsfruktsdesserter.
- Fler produkter från Domaine Paul Mas