🍷 Saint-Joseph Rouge från Domaine E. Guigal förtrollar med sin eleganta, silkeslena textur och sin perfekta balans
🍽️ Njut av detta utsökta rödvin till kalvstek eller anka för en oförglömlig smakupplevelse
🇫🇷 Tillverkat av högkvalitativa Syrah-druvor från den berömda Rhône-dalen imponerar detta vin med sin djupa aromatik
förpackningen!
Mer information om Saint-Joseph Rouge - Domaine E. Guigal
I glaset har Saint-Joseph Rouge från Domaine E. Guigal en ljuslila färg. Om du ger det lite luft genom att snurra det kan du uppfatta en perfekt balans i detta röda vin, eftersom det inte sticker ut på glasets väggar på ett vattnigt, sirapsaktigt eller likörliknande sätt. Doften av detta röda vin från Rhônedalen övertygar med nyanser av svarta vinbär, plommon, svarta körsbär och björnbär. Om vi spårar aromerna ytterligare läggs orientaliska kryddor, bitter choklad och kakaobönor till.
Domaine E. Guigal Saint-Joseph Rouge är underbart torr. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och mjukt. I gommen har detta balanserade rödvin en underbart silkeslen och köttig struktur. I eftersmaken är detta lagringsdugliga rödvin från vinodlingsregionen Rhônedalen en fröjd med en vacker längd. Återigen dyker det upp inslag av mullbär och svarta körsbär.
Vinifiering av Domaine E. Guigal Saint-Joseph Rouge
Den balanserade Saint-Joseph Rouge från Frankrike är ett vin med en enda sort, vinifierat från druvsorten Syrah. Efter handskörden når druvorna vingården så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av lagring.
Matrekommendation för Saint-Joseph Rouge från Domaine E. Guigal
Detta franska vin avnjuts bäst vid en måttlig temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till kalvschnitzel med bönor och tomater, gåsbröst med rödkål och mejram eller ankbröst med sockerärtor.
- Fler produkter från E. Guigal