🍷 Tempranillo Parra från Parra Jiménez visar sig elegant och rund med en silkeslen textur
🍽️ Idealisk för kreativa rätter som ankkinn med ingefära och rödkål eller Ossobuco
🌍 Denna exakta ekologiska rödvin kommer från den välrenommerade vinregionen Kastilien - La Mancha
förpackningen!
Mer information om Tempranillo Parra - Parra Jiménez
Med Parra Jiménez Tempranillo Parra kommer ett förstklassigt veganrött vin in i det virvlande glaset. Här avslöjar det en underbart ljus, rubinröd färg. Den första näsan av Tempranillo Parra avslöjar nyanser av blåbär, björnbär och svarta vinbär. De fruktiga aspekterna av buketten får sällskap av mer fruktiga balsamiska nyanser.
Parra Jiménez Tempranillo Parra presenterar sig underbart torr för kännaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och mjukt. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt silkeslen textur. Tack vare den balanserade fruktsyran smickrar Tempranillo Parra gommen med en mjuk känsla utan att sakna saftig livfullhet. I avslutningen bjuder detta ungdomliga vin från vinodlingsregionen Kastilien-La Mancha på en vacker längd. Återigen finns det inslag av blåbär och mullbär.
Vinifiering av Tempranillo Parra från Parra Jiménez
Detta balanserade röda vin från Spanien produceras organiskt från druvsorten Tempranillo. Efter handskörden anländer druvorna snabbt till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. Efter slutet . När vinet är färdigt harmoniseras Tempranillo Parra noggrant.
Matrekommendation för Tempranillo Parra från Parra Jiménez
Upplev detta ekologiska rödvin från Spanien som bäst tempereras vid 15 - 18°C till gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram, ossobuco eller boeuf bourguignon.
- Fler produkter från Parra Jiménez