• ♥ För närvarande 22.046 viner bara för dig! ♥
  • Alla priser är inklusive punktskatter!
  • Säker förpackning!
  • Pålitlig frakt!
ekologisk ekologisk
vegan vegan
Tempranillo Parra - Parra Jiménez
ekologisk ekologisk
vegan vegan
Björnbär, Hallon, Surkörsbär och Läder

🍷 Tempranillo Parra från Parra Jiménez visar sig elegant och rund med en silkeslen textur

🍽️ Idealisk för kreativa rätter som ankkinn med ingefära och rödkål eller Ossobuco

🌍 Denna exakta ekologiska rödvin kommer från den välrenommerade vinregionen Kastilien - La Mancha

Tempranillo Parra - Parra Jiménez

Rött vin Spanien Spanien Kastilien - La Mancha (ES)

Årgång

9999
2024
Produkten är endast tillgänglig i set om 3.
3 3
6
12
24
Pris per enhet: 146.78 *
Tempranillo Parra - Parra Jiménez
Close
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Säkra
förpackningen!
Personligt!
Pålitlig!

Mer information om Tempranillo Parra - Parra Jiménez

Med Parra Jiménez Tempranillo Parra kommer ett förstklassigt veganrött vin in i det virvlande glaset. Här avslöjar det en underbart ljus, rubinröd färg. Den första näsan av Tempranillo Parra avslöjar nyanser av blåbär, björnbär och svarta vinbär. De fruktiga aspekterna av buketten får sällskap av mer fruktiga balsamiska nyanser.

Parra Jiménez Tempranillo Parra presenterar sig underbart torr för kännaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och mjukt. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt silkeslen textur. Tack vare den balanserade fruktsyran smickrar Tempranillo Parra gommen med en mjuk känsla utan att sakna saftig livfullhet. I avslutningen bjuder detta ungdomliga vin från vinodlingsregionen Kastilien-La Mancha på en vacker längd. Återigen finns det inslag av blåbär och mullbär.

Vinifiering av Tempranillo Parra från Parra Jiménez

Detta balanserade röda vin från Spanien produceras organiskt från druvsorten Tempranillo. Efter handskörden anländer druvorna snabbt till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. Efter slutet . När vinet är färdigt harmoniseras Tempranillo Parra noggrant.

Matrekommendation för Tempranillo Parra från Parra Jiménez

Upplev detta ekologiska rödvin från Spanien som bäst tempereras vid 15 - 18°C till gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram, ossobuco eller boeuf bourguignon.

Hårda fakta

Typ:
Vin kategori:
Rött vin
Vinfärg:
röd
Smak:
Arom:
Björnbär , Hallon , Läder , Surkörsbär
Textur:
silkeslen
Land:
Spanien
Odlingsområde:
Kastilien - La Mancha (ES)
Alkohol i vol%:
13.2
Total syrahalt ca. i g/l:
4,2
Restsocker ca. i g/l:
1,5
Optimal serveringstemperatur i °C:
15 - 18
Cuvée:
monovarietal
Hållbarhet i år från årgången:
2
Ekologisk & Biodynamisk:
ekologisk (BIO DE-ÖKO-039)
Ekologisk, vegansk, alkoholfri etc.:
sulfitreducerad , vegan
Stil:
framstående
Passar till:
Mörka rätter
Rekommendation av glas:
Glas för rött vin
Flaskestorlek i l:
0,75
Distributör:
Bodegas Parra Jimenez - CM-3102 - 38 - 16650 Las Mesas - Cuenca - España
PID:
75221-ES-RW-BL-0218-20.3
Upp