🍷 Upplev den kraftfulla elegansen av Tinto Anada med sin täta purpurfärg och de förföriska aromerna av mulberries och svarta körsbär
🥩 Njut av detta utsökta rödvin som passar perfekt till mustiga rätter som lammlägg eller anklår för en oförglömlig smakupplevelse
🌍 Tinto Anada från Macià Batle förenar ädla druvsorter som Cabernet Sauvignon och Manto Negro från den soliga vinregionen Mallorca
förpackningen!
Mer information om Tinto Anada - Macià Batle
Den fatlagrade Tinto Anada från vinodlingsregionen Balearerna presenteras i ett tätt purpurrött, rubinrött glas. Detta röda vin från den gamla världen hälls upp i ett Bordeaux-glas och bjuder på underbart doftande aromer av mullbär, blåbär, moreller och svarta körsbär, som avrundas av ek, rostad barrique och cigarrlådor, som kommer från lagringen på träfat.
I gommen är Tinto Anada från Macià Batle underbart aromatisk, fruktdriven och balanserad. Texturen i detta kraftfulla röda vin är underbart tät i gommen. Avslutningen på detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Balearerna, närmare bestämt från Mallorca VT, övertygar äntligen med en bra efterklang.
Vinifiering av Macià Batle Tinto Anada
Detta kraftfulla röda vin från Spanien vinifieras från druvsorterna Cabernet Sauvignon, Manto Negro, Merlot och Shiraz. Efter handskörden förs druvorna omedelbart till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i små träfack vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras Tinto Anada i 2 månader på amerikanska ekfat.
Matrekommendation för Tinto Anada från Macià Batle
Upplev detta röda vin från Spanien tempererat vid 15-18°C som ett passande vin till lammgryta med kikärtor och torkade fikon, rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller ankbröst med sockerärter.
- Fler produkter från Macià Batle