🍷 Denna Bergerac Rouge från Château les Fontenelles imponerar med en tät struktur och livliga fruktaromer
🥗 Perfekt till pumpa-gratäng eller kikärts-curry visar han sitt fulla smakpotential
🌍 Skapad av de ädla druvsorterna Cabernet Sauvignon och Merlot, för med sig karaktären från Bergerac-regionen direkt till glaset
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Bergerac Rouge - Château les Fontenelles
Bergerac Rouge från Château les Fontenelles i Bergerac har en tät, purpurröd färg i glaset. Denna franska cuvée uppvisar underbart uttrycksfulla toner av plommon, blåbär, guava och mango i glaset. Till detta kommer inslag av kanel, vanilj och pepparkakskrydda.
Detta torra rödvin från Château les Fontenelles är perfekt för vindrickare som gillar det helt torrt. Bergerac Rouge kommer mycket nära detta, eftersom det vinifierades med bara 0,1 gram restsocker. Detta täta rödvin är fylligt och mångfacetterat i gommen. På grund av sin koncisa fruktsyra är Bergerac Rouge imponerande fräsch och livlig på gommen. I avslutningen imponerar detta röda vin från vinodlingsregionen Bergerac med bra längd. Återigen framträder inslag av ananas och mango.
Vinifiering av Château les Fontenelles Bergerac Rouge
Grunden för den kraftfulla Bergerac Rouge från Bergerac är druvor från druvsorterna Cabernet Sauvignon och Merlot. Efter druvskörden tas druvorna till presshuset så snabbt som möjligt. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i stora trähus vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av 10 månaders mognadslagring på ekbarriquer.
Matrekommendation för Bergerac Rouge från Château les Fontenelles
Detta franska vin avnjuts bäst vid en tempererad temperatur på 15 - 18°C. Det är ett perfekt vin till pumpagryta, kålroulader eller kikärtscurry.
- Fler produkter från Château les Fontenelles