🍷 Cahors Cuvée Caroline gläder med en sidenliknande textur och en kraftfull mognad i fransk ek
🍽️ Ideal följeslagare till mustiga rätter som Boeuf Bourguignon eller smakrik kikärtscurry
🌿 Denna utsökta droppe kommer från det ansedda Château la Coustarelle och består av den ädla Malbec-druvan
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Cahors Cuvée Caroline - Château la Coustarelle
I glaset visar Cahors Cuvée Caroline från Château la Coustarelle en tät purpurröd färg. Detta röda vin från den gamla världen hälls lämpligen upp i ett rödvinsglas och bjuder på underbart uttrycksfulla aromer av svarta vinbär, björnbär, blåbär och mullbär, avrundade med kakaobönor, pepparkakskryddor och kanel som kommer från fatlagringen.
Cahors Cuvée Caroline från Château la Coustarelle är perfekt för alla vinälskare som vill ha så lite sötma som möjligt i sitt vin. Den är dock aldrig gles eller spröd, utan rund och mjuk. På tungan kännetecknas detta kraftfulla rödvin av en otroligt silkeslen textur. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Sud-Ouest, som kan mogna bra, glädjer slutligen med en god eftersmak.
Vinifiering av Château la Coustarelle Cahors Cuvée Caroline
Detta röda vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Malbec. För detta underbart kraftfulla sortvin från Château la Coustarelle fördes endast obefläckat druvmaterial in. Efter skörden når druvorna vingården så snabbt som möjligt. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av 12 månaders lagring på franska ekfat.
Matrekommendation för Cahors Cuvée Caroline från Château la Coustarelle
Detta franska vin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till kikärtscurry, plommonmarmelad eller boeuf bourguignon.
- Fler produkter från Château la Coustarelle