🍷 Cru Bourgeois Médoc från Château La Cardonne imponerar med sin täta, purpurfärgade färg och sin eleganta fyllighet
🍽️ Perfekt till fyllda paprikor eller stekt kalvlever visar detta rödvin sin aromatiska mångfald
🌍 Tillverkat av högkvalitativa druvsorter som Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Merlot representerar detta förstklassiga Bordeaux traditionen från sitt vingård
förpackningen!
Mer information om Cru Bourgeois Médoc AOC - Château La Cardonne
Cru Bourgeois Médoc från Château La Cardonne i Bordeaux uppvisar en tät, purpurröd färg i vinglaset. Med lite sidolutning får rödvinsglaset en charmig granatröd ton i kanten. Om man ger det lite luft i glaset genom att snurra det, avslöjar detta röda vin en hög densitet och fyllighet, vilket är tydligt i klara kyrkfönster i kanten av glaset. Till näsan avslöjar detta Château La Cardonne-rödvin alla slags morello-körsbär, blåbär, plommon, mullbär och björnbär. Som om inte detta redan vore imponerande tillför lagringen på små träfat svartbröd, rökt kött och ved.
Château La Cardonne Cru Bourgeois Médoc är underbart torr. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och mjukt. Detta köttiga och silkeslena rödvin är fylligt och har flera lager i gommen. Finalen på detta röda vin från vinodlingsregionen Bordeaux imponerar med en vacker finish.
Vinifiering av Château La Cardonne Cru Bourgeois Médoc
Detta kraftfulla röda vin från Frankrike är tillverkat av druvsorterna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Merlot. Efter druvskörden når druvorna snabbt vingården. Här väljs de ut och krossas noggrant. Detta följs av jäsning i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras Cru Bourgeois Médoc i ytterligare 12 månader på ekfat.
Matrekommendation för Château La Cardonne Cru Bourgeois Médoc
Detta franska rödvin avnjuts bäst vid en tempererad temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till fyllda paprikor, rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller osso buco.
- Fler produkter från Château La Cardonne