🍷 Njut av den sammetslena elegansen från Grand Cru Saint-Émilion AOC med sin fina ekfatslagring och balanserade textur
🥘 Perfekt att kombinera med kalvstek och stekt kalvlever, denna vin kommer garanterat att imponera på dina gäster
🌟 Tillverkad av ädla druvsorter som Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Merlot på det berömda Château La Couronne i Bordeaux
förpackningen!
Mer information om Grand Cru Saint-Émilion AOC - Château La Couronne
Den eleganta Grand Cru Saint-Émilion från Château La Couronne flödar in i glaset med en ljuslila färg. Efter den första virvlingen kan man se en perfekt balans i detta röda vin, eftersom det inte sticker ut på glasväggarna på ett vattnigt, sirapsaktigt eller likörliknande sätt. Till näsan presenterar detta Château La Couronne-rödvin alla slags syrener, morellkörsbär, plommon, björnbär och liljor.
Grand Cru Saint-Émilion från Château La Couronne är precis rätt för alla konnässörer som gillar det torrt. Den är dock aldrig gles eller spröd, utan rund och smidig. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt silkeslen och köttig textur. I avslutningen gläder detta lagringsdugliga rödvin från vinodlingsregionen Bordeaux äntligen med en vacker längd. Återigen är antydningar av björnbär och morellkörsbär tydliga.
Vinifiering av Château La Couronne Grand Cru Saint-Émilion
Den balanserade Grand Cru Saint-Émilion från Frankrike är en cuvée gjord av druvsorterna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Merlot. Efter druvskörden når druvorna presshuset så snabbt som möjligt. Här sorteras de och mals noggrant. Jäsningen sker sedan i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av 12 månaders lagring på franska barriquer.
Matrekommendation för Château La Couronne Grand Cru Saint-Émilion
Upplev detta röda vin från Frankrike tempererat vid 15 - 18°C till kalvstek med bönor och tomater, grönsakscouscous med köttbullar eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.
- Fler produkter från Château La Couronne