🍷 Château Le Gardera Bordeaux Supérieur imponerar med sin eleganta fatlagring och visar en anmärkningsvärd finess
🍽️ Perfekt för smakfulla kombinationer med kokt kyckling eller delikat kalvlever, som framhäver vinet på bästa sätt
🌍 Detta utsökta rödvin förenar druvsorterna Cabernet Sauvignon och Merlot från de berömda markerna i Bordeaux-regionen
förpackningen!
Mer information om Bordeaux Supérieur AOC - Château Le Gardera
Den fatlagrade Château Le Gardera Bordeaux Supérieur från vinodlingsregionen Bordeaux presenterar en ljus lila röd i glaset. Den första näsan av Château Le Gardera Bordeaux Supérieur presenterar nyanser av mullbär, svarta vinbär och blåbär. De fruktiga nyanserna i buketten får sällskap av toner av fatåldring och ännu mer fruktiga balsamiska nyanser.
Detta franska vin imponerar med sin elegant torra smak. Det har buteljerats med exceptionellt lite restsocker. Detta är ett äkta kvalitetsvin som tydligt skiljer sig från enklare kvaliteter, och därför förtrollar detta franska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Utmärkt smak behöver inte nödvändigtvis mycket socker. På gommen är texturen i detta välbalanserade rödvin underbart silkeslen och köttig. I avslutningen glädjer detta lagringsdugliga röda vin från vinodlingsregionen Bordeaux med en vacker längd. Återigen finns det antydningar till svartvinbär och björnbär. I finishen ansluter mineralnoter från de grusdominerade jordarna.
Den balanserade Château Le Gardera Bordeaux Supérieur från Frankrike är en cuvée vinifierad från druvsorterna Cabernet Sauvignon och Merlot. I Bordeaux växer vinstockarna som producerar druvorna till detta vin på grusjordar. Efter druvskörden förs druvorna omedelbart till vineriet. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i små träfack vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av 12 månaders lagring i franska ekbarriquer.
Drick detta röda vin från Frankrike tempererat vid 15-18°C till bräserad kyckling i rött vin, rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram.
- Fler produkter från Château Le Gardera