✨ Crémant de Loire Méthode traditionelle brut från Monmousseau är ett konstverk i glänsande platina-gult med en livlig perling
🍽️ Njut av detta eleganta mousserande vin väl kylt till exotisk kokos-lime-fiskcurry eller fräscha sallader
🍇 Tillverkat av ädla druvsorter som Acolon, Chardonnay och Chenin Blanc, kommer detta läckra vin från den pittoreska vinregionen Val de Loire
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
Klar för omedelbar avsändning, leveranstid ca. 2-4 arbetsdagar
förpackningen!
Mer information om Crémant de Loire Méthode traditionelle brut - Monmousseau
Crémant de Loire Méthode traditionelle brut från vinodlingsområdet Val de Loire presenterar sig i glaset i en briljant skimrande platinagul, gyllengul. Bubblorna i detta mousserande vin lyser i glaset vitala och långvariga. I näsan avslöjar detta mousserande vin från Monmousseau alla slags kumquats, kvitten, citrongräs, päron och citroner. Som om det inte redan var imponerande, kommer andra aromer som solvärmd sten och skogsgolv med.
Detta torra mousserande vin från Monmousseau är perfekt för vinälskare som föredrar 0,0 gram socker i sitt vin. Crémant de Loire Méthode traditionelle brut kommer mycket nära detta, eftersom det har vinifierats med bara 9,1 gram restsocker. På tungan kännetecknas detta lättfotade mousserande vin av en otroligt silkeslen textur. I eftersmaken bjuder detta vin från vinodlingsregionen Val de Loire på en vacker längd. Inslag av lime och äpple dyker upp igen.
Vinifiering av Crémant de Loire Méthode traditionelle brut från Monmousseau
Den eleganta Crémant de Loire Méthode traditionelle brut från Val de Loire är gjord på druvor från sorterna Acolon, Chardonnay och Chenin Blanc. Efter den manuella skörden förs druvorna omedelbart till vineriet. Här väljs de ut och pressas försiktigt. Nu följer jäsningen av basvinerna.
Rekommenderad mat för Crémant de Loire Méthode traditionelle brut från Monmousseau
Drick detta mousserande vin från Frankrike mycket väl kylt vid 5 - 7°C som tillbehör till kokos-lime fiskcurry, grönsakssallad med rödbetor eller fruktig endivesallad.
- Fler produkter från Monmousseau