🍇 La Del Vivo av Raul Perez utmärker sig genom sin koncentrerade, mineraliska karaktär och den eleganta lagringen i franska ekfat
🍽️ Detta vitt vin harmoniserar perfekt med vitt kött fisk i smörsås och utvecklar sin fulla potential efter en timmes dekantering
🌿 Tillverkat av 100% Godello-druvor från gamla vingårdar i DO Bierzo erbjuder det en distinkt smakupplevelse från Spanien
förpackningen!
Mer information om La Del Vivo DO - Raul Perez
La Del Vivo av Raul Perez är ett koncentrerat, mineralvitt vin från den spanska vinodlingsregionen DO Bierzo, vinifierat uteslutande från druvsorten Godello (100%).
I glaset lyser detta vin i en ljus halmgul med ljusa gyllene höjdpunkter. Den komplexa buketten domineras av uttrycksfulla aromer av saftiga persikor, mogna mirabeller, blommiga toner av vita blommor och en mineralisk antydan till flint. I gommen har detta spanska vita vin en underbar mineralitet. Koncentrerat med en full kropp, stänger detta vin med en lång finish.
Vinifiering av Raul Perez La Del Vivo Lomas de Valtuille
Godello-druvorna kommer från gamla vingårdar (1925-1940) som växer på kvarts- och skifferjordar på en höjd av 500 meter.
Druvorna skördas varsamt för hand och förs omedelbart till Raul Perez vinkällare. Där jäser en del av skörden med stjälkar i träfat - den återstående delen jäser temperaturkontrollerat i tankar av rostfritt stål. När jäsningsprocessen är klar lagras detta vita vin på 500-liters franska ekfat i 12 månader. Slutligen tappas vinet på flaska ofiltrerat.
Matrekommendation för La Del Vivo Godello Raul Perez
Njut av detta torra vita vin från Spanien till vitfenad fisk i smörsås - särskilt till stekt gös. Vi rekommenderar att du dekanterar detta vin i minst en timme innan du dricker.
- Fler produkter från Raúl Pérez