🍇 Les Charmois 1er Cru Saint-Aubin AOC från Domaine Sylvain Morey visar en perfekt balans med en sammetslen munkänsla och en elegant avslutning
🍽️ Denna utsökta vitvin harmoniserar perfekt med stekt forell och färsk sparrissallad, perfekt för en fin middag
🌿 Tillverkad av de bästa Chardonnay-druvorna från den välrenommerade vinregionen Bourgogne, är detta vin ett absolut måste för varje vinälskare
förpackningen!
Mer information om Les Charmois 1er Cru Saint-Aubin AOC - Domaine Sylvain Morey
Les Charmois 1er Cru Saint-Aubin från vinodlingsregionen Bourgogne uppenbarar sig i glaset i en ljus gyllengul färg. När man virvlar i glaset kan man uppfatta en perfekt balans i detta vita vin, eftersom det inte sticker ut på glasväggarna på ett vattnigt, sirapsaktigt eller likörliknande sätt. Den första doften av Les Charmois 1er Cru Saint-Aubin avslöjar nyanser av pomelo, grapefrukt och grapefrukt. De fruktiga komponenterna i buketten får sällskap av skogsgolv och solvärmda stenar.
Domaine Sylvain Morey Les Charmois 1er Cru Saint-Aubin presenterar sig för vinentusiasten som behagligt torr. Detta vita vin är aldrig grovt eller magert, som man kan förvänta sig av en vinikon. Balanserat och flerskiktat, detta lätta och sammetslena vita vin presenterar sig på gommen. Finalen på detta vita vin från vinodlingsregionen Bourgogne, som kan mogna, glädjer äntligen med en vacker efterklang.
Vinifiering av Les Charmois 1er Cru Saint-Aubin från Domaine Sylvain Morey
Den balanserade Les Charmois 1er Cru Saint-Aubin från Bourgogne är gjord av Chardonnay-druvor. Efter handskörden når druvorna presshuset så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och krossas noggrant. Sedan sker jäsningen i kontrollerade temperaturer. När jäsningen är avslutad .
Matrekommendation för Domaine Sylvain Morey Les Charmois 1er Cru Saint-Aubin
Detta vita vin från Frankrike avnjuts bäst måttligt kylt vid 11 - 13°C. Det är perfekt som tillbehör till grillad forell med ingefärspäron, wokade grönsaker med fisk eller sparrissallad med quinoa.
- Fler produkter från Domaine Sylvain Morey