🍷 Hermitage Rouge från Domaine E. Guigal imponerar med sin eleganta torrhet och silkeslena textur
🍽️ Utmärkta följeslagare till detta kraftfulla rödvin är kalvstek och Boeuf Bourguignon
🌍 Detta storslagna vin kommer från den kända vinregionen Rhône-dalen och är gjort på den ädla druvsorten Syrah
förpackningen!
Mer information om Hermitage Rouge - Domaine E. Guigal
Domaine E. Guigal Rouge Hermitage är ett förstklassigt rött vin. Det har en underbart tät, purpurröd färg, med en färgövergång till granatröd. Om man ger det lite luft genom att virvla, visar detta röda vin en hög densitet och fyllighet, som kan ses i kyrkfönster vid kanten av glaset. I glaset visar detta röda vin från Domaine E. Guigal aromer av liljor, lila, svarta vinbär, ros och björnbär, kompletterade med kanel, pepparkakskrydda och svart te. Domaine E. Guigal Rouge Hermitage glädjer med sin elegant torra smak. Det buteljerades med exceptionellt lite restsocker. Som man kan förvänta sig av en vinikon i vinsegmentet, förtrollar denna fransman naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Arom behöver inte nödvändigtvis mycket socker. På tungan kännetecknas detta kraftfulla rödvin av en oerhört köttig och silkeslen textur. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Rhône Valley, som kan mogna, är i slutändan fängslande med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Rouge Hermitage från Domaine E. Guigal
Detta kraftfulla röda vin från Frankrike är tillverkat av druvsorten Syrah. Efter druvskörden förs druvorna snabbt till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Därefter sker jäsningen vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognadslagring.
Matrekommendation för Domaine E. Guigal Rouge Hermitage
Detta röda vin från Frankrike avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som sällskapsvin. Det är perfekt som tillbehör till kalvschnitzel med bönor och tomater, boeuf bourguignon eller grönsakscouscous med köttbullar.
- Fler produkter från E. Guigal