🍇 Tadeo DO från Cortijo Los Aguilares imponerar med en elegant lagring i små ekfat
🍴 Njut av detta fylliga rödvin perfekt till kalvrostbiff eller Boeuf Bourguignon
🌄 Tillverkat av den ädla druvsorten Petit Verdot i de pittoreska Sierras de Málaga DO
förpackningen!
Mer information om Tadeo DO - Cortijo Los Aguilares
Den kraftfulla Tadeo Cortijo Los Aguilares skimrar i glaset med en tät rubinröd. Efter den första virvlingen avslöjar detta röda vin en hög densitet och fyllighet, vilket visar sig i starka kyrkfönster vid kanten av glaset. Detta spanska vin med en enda sort presenterar underbart uttrycksfulla toner av björnbär, plommon, svarta körsbär och morello-körsbär i glaset. Dessutom finns det antydningar till kakaobönor, orientaliska kryddor och svart te.
På gommen är Tadeo från Cortijo Los Aguilares underbart aromatisk, fruktig och balanserad. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Andalusien, närmare bestämt från Sierras de Málaga DO, som kan mogna bra, imponerar slutligen med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Cortijo Los Aguilares Tadeo
Grunden för den kraftfulla Tadeo från Andalusien är druvor från druvsorten Petit Verdot. Det är uppenbart att Tadeo också bestäms av klimat- och stilistiska faktorer Sierras de Málaga DO. Denna spanjor kan beskrivas som ett gammalt världsvin i ordets bästa bemärkelse, med en exceptionellt imponerande presentation. Efter druvskörden anländer druvorna till vingården den snabbaste vägen. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning lagras Tadeo i flera månader på ekfat.
Matrekommendation för Tadeo från Cortijo Los Aguilares
Njut av detta röda vin från Spanien tempererat vid 15 - 18°C som ett passande vin till kokt kalvkött med bönor och tomater, rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller Boeuf Bourguignon.
- Fler produkter från Cortijo Los Aguilares