🍷 Vina Los Toribios De Pasaconsol Moravia Tinto imponerar med sin eleganta, silkeslena текстur och den förnäma aromspelet av surkörsbär och svarta vinbär
🍽️ Denna ädla rödvin passar utmärkt till kraftiga rätter som lammgryta med kikärtor eller brässerad kyckling i rödvin
🌍 Från de solkyssta vingårdarna i Kastilien - La Mancha kommer denna druvren Moravia, mästerligt vinifierad av Pablo Parra
Leveranstid ca. 3-5 arbetsdagar
förpackningen!
Mer information om Vina Los Toribios De Pasaconsol Moravia Tinto - Pablo Parra
Den eleganta Vina Los Toribios De Pasaconsol Moravia Tinto VdP från Pablo Parras penna kommer in i glaset med en ljus rubinröd. Detta spanska vin med en enda sort avslöjar underbart framstående toner av sura körsbär, violer och svarta vinbär i glaset. Detta åtföljs av inslag av andra frukter.
I gommen öppnar Vina Los Toribios De Pasaconsol Moravia Tinto VdP av Pablo Parra underbart aromatisk, fruktig och balanserad. På gommen är strukturen i detta balanserade röda vin underbart silkeslen. På grund av sin balanserade fruktsyra smickrar Vina Los Toribios De Pasaconsol Moravia Tinto VdP gommen med en behaglig känsla utan att sakna friskhet. I avslutningen gläder detta vin från vinodlingsregionen Castilla-La Mancha, som kan lagras väl, äntligen med en vacker längd. Återigen finns det antydningar till surkörsbär och svart vinbär.
Vinifiering av Vina Los Toribios De Pasaconsol Moravia Tinto VdP från Pablo Parra
Grunden för den balanserade Vina Los Toribios De Pasaconsol Moravia Tinto VdP från Spanien är druvor från Moravia-druvsorten. Efter handskörden når druvorna presshuset så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och mals noggrant. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning kan Vina Los Toribios De Pasaconsol Moravia Tinto VdP fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen under några månader.
Matrekommendation för Vina Los Toribios De Pasaconsol Moravia Tinto VdP från Pablo Parra
Detta spanska rödvin avnjuts bäst vid en tempererad temperatur på 15 - 18°C. Det är ett perfekt vin till lammgryta med kikärtor och torkade fikon, kokt kalvfilé med bönor och tomater eller bräserad kyckling i rött vin.
- Fler produkter från Parra Jiménez