konsultation!
förpackning!
leverans!
I glaset visar det veganska röda vinet Acolon mild organic från Weingut Studier en ljus rubinröd färg. I glaset avslöjar detta röda vin från Weingut Studier aromer av sura körsbär, kompletterade med . Detta vin har en saftig och fruktig smak. Det buteljerades med en generös restsockerhalt på 36,1 gram. Detta är ett äkta kvalitetsvin, som tydligt skiljer sig från enklare kvaliteter, och så förtrollar detta tyska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin opulens. Acolon rött vin mild ekologisk kan med rätta beskrivas som särskilt fruktigt och sammetslent, eftersom det vinifierades med en behagligt söt smakprofil. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt lätt konsistens. Tack vare sin vitala fruktsyra är Acolon-rödvinet mild bio imponerande friskt och livligt i gommen. I avslutningen glädjer detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Pfalz äntligen med sin vackra längd. Återigen dyker antydningar om sur körsbär upp. I avslutningen kommer mineraliska toner från de ler- och lerjorddominerade jordarna.
Vinifiering av Acolon rött vin milt organiskt från Winery Studier
Detta röda vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Acolon. Endast de bästa druvorna skördades för detta exceptionellt balanserade vin av en enda sort från Weingut Studier. Druvorna växer under optimala förhållanden i Pfalz. Här gräver vinrankorna sina rötter djupt ner i jordar av ler och löss. Efter handskörden når druvorna snabbt vineriet. Här sorteras de och bryts försiktigt ner. Därefter följer jäsning i små träslag vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar lagras det ekologiskt producerade röda vinet Acolon mild bio i ytterligare 12 månader i ekbarriärer.
Matrekommendation för Acolon rött vin mild organisk från Weingut Studier
Detta tyska rödvin avnjuts bäst vid en tempererad temperatur på 15 - 18°C. Det är ett perfekt vin till kalv- och lökgryta, penne med rucola eller kryddig curry med lamm.
- Fler produkter från Weingut Studier