♥ För närvarande 19 447 viner bara för dig! ♥
Alla priser är inklusive punktskatter!
Säker förpackning!
Pålitlig frakt!
Erstsemester Rotwein Bio - Weingut Studier
vegan vegan
Surkörsbär, röda vinbär, Plommon och Skogsbotten

Erstsemester Rotwein Bio - Weingut Studier

Köp 24, spara 6 %
Om du köper 24 av produkterna i denna åtgärd får du en rabatt på 6% .

Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.

Årgång

9999
2020
Den maximala beställningskvantiteten har uppnåtts, beställningskvantiteten justeras automatiskt.
Minsta beställningsmängd har inte uppnåtts, beställningsmängden justeras automatiskt.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
24
6
Pris per enhet: 162.79 *
Erstsemester Rotwein Bio - Weingut Studier
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Säkra
förpackningen!
Personligt!
Pålitlig!

Mer information om Erstsemester Rotwein Bio - Weingut Studier

Det fatlagrade Erstsemester-rödvinet Bio från vinodlingsregionen Pfalz har en klar purpurröd färg i glaset. Doften av detta röda vin från Pfalz präglas av toner av olika röda och svarta bär och mörka frukter som hjärtkörsbär och plommon. Weingut Studier Erstsemester Rotwein Bio presenterar sig underbart torr för kännaren. Detta röda vin verkar aldrig grovt eller magert, utan runt och smidigt. På gommen är strukturen i detta balanserade röda vin underbart lätt. På grund av den balanserade fruktsyran smickrar det färska röda vinet Bio gommen med en behaglig känsla utan att sakna friskhet samtidigt. Avslutningen på detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Pfalz fängslar med en vacker efterklang. Avslutningen åtföljs också av mineralnoter från jordarna som domineras av lerjord och löss.

Vinifiering av Erstsemester ekologiskt rött vin från Weingut Studier

Det balanserade Erstsemester Bio-rödvinet från Tyskland är en cuvée, veganskt vinifierad från druvsorterna Acolon och Dornfelder. Druvorna växer under optimala förhållanden i Pfalz. Här gräver vinstockarna sina rötter djupt ner i jordar av ler och löss. Efter skörden förs druvorna omedelbart till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Därefter följer jäsning i små träbehållare vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaska.

Matrekommendation för Erstsemester Red Wine Bio från Weingut Studier

Detta tyska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det passar perfekt till bräserad kyckling i rött vin, ankbröst med sockerärtor eller fyllda paprikor.

Hårda fakta

Ekologisk & Biodynamisk:
ekologisk (BIO DE-ÖKO-039)
Typ:
Typ av vin:
Rött vin
Vinfärg:
röd
Smak:
Tillfälle och tema:
Barbecue
Total syrahalt ca. i g/l:
5,3
Restsocker ca. i g/l:
10,7
Land:
Tyskland
Odlingsområde:
Pfalz (DE)
Cuvée:
Druvsort cuvée
Mognadslagring:
litet virke
Detaljer om förlängning:
Barrique 225 l
Expansionstid i mon.:
12
Kvalitetsklassificering :
Q.b.A. Qualitätswein bestimmter Anbaugebiete
Ekologisk, vegansk, alkoholfri etc.:
Golv & Särskilda lager:
Lössjord , Lera
Arom:
Surkörsbär , Skogsbotten , röda vinbär , Plommon
Textur:
enkelt
Stil:
modernt
Optimal serveringstemperatur i °C:
15 - 18
Passar till:
Mörka rätter
Flaskestorlek i l:
0,75
Flaskdesign och utrustning:
Bourgogne-flaska
Kapsyl:
Twist cap (Stelvin)
Alkohol i vol%:
13
Allergener och ingredienser:
Innehåller sulfiter och svaveldioxid
Distributör:
Weingut Studier - Fließstraße 34-36 - 67158 Ellerstadt - Deutschland
Artikel nr:
74702-DE-RW-BL-0063-18.1
Upp Upp
Upp