🍷 Agneau Rouge Bordeaux AOC är mjuk och rund med en perfekt balans och en elegant eftersmak
🍽️ Perfekt till gåsbröst med ingefära-rödkål eller kryddig lamm-curry för en oförglömlig smakupplevelse
🌍 Tillverkat av Baron Philippe de Rothschild från förstklassiga druvsorter som Cabernet Sauvignon och Merlot i den prestigefyllda regionen Bordeaux
förpackningen!
Mer information om Agneau Rouge Bordeaux AOC - Baron Philippe de Rothschild
Agneau Rouge Bordeaux från Baron Philippe de Rothschild i Bordeaux avslöjar en lysande lila färg i vinglaset. Detta röda vin från den gamla världen hälls upp i ett Bordeaux-glas och visar underbart uttrycksfulla aromer av svarta vinbär, mullbär, björnbär och blåbär, avrundade av kanel, vanilj och kakaobönor.
Baron Philippe de Rothschild Agneau Rouge Bordeaux presenterar sig behagligt torr för vinentusiasten. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, men runt och smidigt. Avslutningen på detta ungdomliga röda vin från Bordeaux vinodlingsregion är fängslande med en anmärkningsvärd eftersmak. Avslutningen åtföljs också av mineraliska inslag från de kalksten- och grusdominerade jordarna.
Vinifiering av Agneau Rouge Bordeaux från Baron Philippe de Rothschild
Den eleganta Agneau Rouge Bordeaux från Frankrike är en cuvée vinifierad av druvsorterna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Merlot. Druvorna växer under optimala förhållanden i Bordeaux. Här gräver vinrankorna sina rötter djupt ner i jordar av sand, kalksten och grus. Efter skörden når druvorna snabbt vineriet. Här sorteras de och krossas varsamt. Jäsningen sker sedan i rostfria ståltankar vid kontrollerade temperaturer. I slutet av jäsningen kan Agneau Rouge Bordeaux fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen i några månader.
Mat rekommendation för Baron Philippe de Rothschild Agneau Rouge Bordeaux
Detta franska vin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till gåsbröst med rödkål och mejram, kryddig curry med lamm eller purjolökstortilla.
- Fler produkter från Baron Philippe de Rothschild