🍷 Cru Bourgeois Haut-Medoc från Château Haut-Bellevue imponerar med en utsökt lagring i franska ekfat
🍽️ Njut av den perfekt tempererad tillsammans med gåsbröst med ingefära-rödkål eller bakad fårost
🌍 Detta utsökta vin förenar den ädla cuvéen av Cabernet Sauvignon, Merlot och Petit Verdot från den berömda vinregionen Bordeaux
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Cru Bourgeois Haut-Medoc AOC - Château Haut-Bellevue
Den fatlagrade Cru Bourgeois Haut-Medoc från vinodlingsregionen Bordeaux uppenbarar sig i glaset i ljuslila. Hållt i en liten vinkel avslöjar rödvinsglaset en charmig granatröd nyans vid kanterna. Till näsan presenterar detta Château Haut-Bellevue-rödvin alla slags plommon, damsons, svarta körsbär och morello-körsbär. Som om det inte vore imponerande nog tillkommer svart te, kanel och pepparkakskrydda på grund av lagringen i små träfat.
Detta torra rödvin från Château Haut-Bellevue är perfekt för vinälskare som föredrar 0,0 gram socker i sitt vin. Balanserat och komplext, detta köttiga röda vin presenterar sig på gommen. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Bordeaux, närmare bestämt från Haut-Médoc, som kan mogna bra, imponerar äntligen med betydande efterklang. Avslutningen åtföljs också av mineralfasetter av ler- och grusdominerade jordar.
Vinifiering av Château Haut-Bellevue Cru Bourgeois Haut-Medoc
Den balanserade Cru Bourgeois Haut-Medoc från Frankrike är en cuvée vinifierad från druvsorterna Cabernet Sauvignon, Merlot och Petit Verdot. Druvorna växer under optimala förhållanden i Bordeaux. Här gräver vinrankorna sina rötter djupt ner i jordar av lera, kalksten och grus. Efter handskörden når druvorna presshuset så snabbt som möjligt. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognad på franska ekfat innan vinet slutligen tappas på flaska.
Matrekommendation för Cru Bourgeois Haut-Medoc från Château Haut-Bellevue
Upplev detta röda vin från Frankrike tempererat vid 15 - 18°C som tillbehör till gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram, rucolapenne eller bakade fårostpaket.
- Fler produkter från Alain Roses