🍷 La Maison Bleue Hermitage imponerar med en fyllig lagring i högkvalitativa fat av fransk ek
🍽️ Njut av detta aromatiska rödvin till sötad kyckling i rödvin eller delikat kalvstek
🌍 Tillverkat av utvalda Syrah-druvor på den välrenommerade vingården Paul Jaboulet Aîné i den idylliska Rhône-regionen
förpackningen!
Mer information om La Maison Bleue Hermitage AOP - Paul Jaboulet Aîné
Den fatlagrade La Maison Bleue Hermitage från vinodlingsregionen Rhônedalen presenterar sig i en tät karmosinröd i glaset. När man virvlar vinglaset avslöjar detta röda vin en hög densitet och fyllighet, som kan ses i kyrkfönster vid kanten av glaset. Doften av detta röda vin från Rhônedalen bjuder på toner av björnbär, plommon och hallon. Det är dess fruktiga natur som gör detta vin så speciellt.
Paul Jaboulet Aîné La Maison Bleue Hermitage presenterar sig underbart torr för vinentusiasten. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och mjukt. På gommen är strukturen i detta kraftfulla röda vin underbart köttigt. Avslutningen på detta röda vin från Rhône-dalens vinodlingsregion, närmare bestämt från Hermitage, är övertygande med en extraordinär eftersmak.
Vinifiering av La Maison Bleue Hermitage från Paul Jaboulet Aîné
Detta vin fokuserar tydligt på en druvsort, Syrah. Endast det bästa druvmaterialet användes för detta underbart kraftfulla sortvin från Paul Jaboulet Aîné. La Maison Bleue Hermitage är ett gammalt världsvin i ordets bästa bemärkelse, för denna fransman andas en extraordinär europeisk charm som tydligt understryker framgången för gamla världsviner. Efter skörden förs druvorna omedelbart till presshuset. Här sorteras de och krossas försiktigt. Sedan sker jäsningen i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras den kraftfulla La Maison Bleue Hermitage i flera månader på franska ekfat.
Matrekommendation för Paul Jaboulet Aîné La Maison Bleue Hermitage
Detta röda vin från Frankrike avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till bräserad kyckling i rött vin, kokt kalvfilé med bönor och tomater eller grönsakscouscous med köttbullar av nötkött.
- Fler produkter från Paul Jaboulet Aîné