🍇 Den här stiliga Lignum Negre Penedès D.O. från Albet I Noya imponerar med sin sammetslena textur och uttrycksfulla fruktiga noter
🍷 Njut av denna ekologiska rödvin perfekt tempererad till ugnsstekt kyckling och läcker spaghetti
🌍 Den harmoniska cuvée av Cabernet Sauvignon, Garnacha och Merlot speglar kvaliteten hos den renommarade vinregionen Penedès
förpackningen!
Mer information om Lignum Negre Penedès D.O. - Albet I Noya
I glaset har den ekologiskt producerade Lignum Negre Penedès D.O. från Albet I Noya en tät purpurröd färg. Denna spanska cuvée smickrar glaset med underbart uttrycksfulla toner av mullbär, svarta vinbär, blåbär och björnbär. Dessutom finns det inslag av andra frukter.
Albet I Noya Lignum Negre Penedès D.O. är underbart torr. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och mjukt. I gommen har detta kraftfulla rödvin en underbart sammetslen struktur. Fruktsyran i Lignum Negre Penedès D.O. är underbart mild och gör detta vin underbart mjukt. Finalen på detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Katalonien, närmare bestämt från Penedès DO, fängslar äntligen med en vacker finish.
Vinifiering av Albet I Noya Lignum Negre Penedès D.O.
Den kraftfulla Lignum Negre Penedès D.O. från Spanien är en cuvée, organiskt vinifierad från druvsorterna Cabernet Sauvignon, Garnacha och Merlot. Efter druvskörden förs druvorna omedelbart till vineriet. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognadslagring på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaska. När vinet är färdigt harmoniseras Lignum Negre Penedès D.O. noggrant.
Matrekommendation för Lignum Negre Penedès D.O. från Albet I Noya
Njut av detta ekologiska rödvin från Spanien vid en temperatur på 15 - 18°C till bräserad kyckling i rödvin, potatispanna med lax eller spaghetti med kapris-tomatsås.
- Fler produkter från Albet i Noya