🌟 Morgon Corcelette från Laurent Perrachon avslöjar en elegant, sidenliknande stil med perfekt balans och livlig friskhet
🍷 Njut av detta rödvin helst tillsammans med läckra spaghetti med kapris-tomatsås eller mustig lammragù med kikärtor
🇫🇷 Denna rena Gamay kommer från de förstklassiga lägena i Rhône-dalen och förkroppsligar den extraordinära charmen av Gamla världen
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
förpackningen!
Mer information om Morgon Corcelette - Laurent Perrachon
I glaset har Morgon Corcelette från Laurent Perrachons hus en klar, ljusröd färg. När man snurrar vinglaset kan man uppfatta en perfekt balans i detta röda vin, eftersom det varken sticker ut vattnigt eller siraps- eller likörliknande på glasets väggar. Doften av detta röda vin från Rhônedalen förtrollar med nyanser av mullbär, björnbär, blåbär och svarta vinbär. Om vi spårar aromerna ytterligare läggs ek, medelhavsörter och grön paprika till.
Detta röda från Laurent Perrachon är helt rätt för alla finsmakare som gillar så lite restsötma som möjligt i sitt vin. Samtidigt verkar det dock aldrig magert eller sprött, vilket man naturligtvis skulle förvänta sig i ett premium- och webbplatsvinsegment. På gommen har detta välbalanserade rödvin en underbart silkeslen och tät struktur. Med sin nuvarande fruktsyra är Morgon Corcelette underbart fräsch och livlig på gommen. På slutet glädjer detta röda vin från vinodlingsregionen i Rhône-dalen med sin betydande längd. Återigen finns det antydningar till mullbär och svarta vinbär. I avslutningen kommer mineralnoter från granit- och skifferdominerade jordar.
Vinifiering av Laurent Perrachon Morgon Corcelette
Det balanserade Morgon Corcelette från Frankrike är ett vin med en enda druvsort tillverkat av druvsorten Gamay. Druvorna växer under optimala förhållanden i Rhône-dalen. Här gräver vinstockarna sina rötter djupt ner i jordar av skiffer och granit. Morgon Corcelette är ett gammalt världsvin rakt igenom, för denna fransman utstrålar en extraordinär europeisk charm som tydligt understryker framgången för gamla världsviner. När perfekt fysiologisk mognad är säkerställd skördas druvorna för Morgon Corcelette uteslutande för hand, utan hjälp av grova och mindre selektiva druvskördare. Efter handskörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning vid kontrollerade temperaturer. I slutet .
Matrekommendation för Morgon Corcelette av Laurent Perrachon
Upplev detta röda vin från Frankrike tempererat vid 15 - 18°C till spaghetti med kapris-tomatsås, lammgryta med kikärtor och torkade fikon eller fyllda paprikor.
- Fler produkter från Laurent Perrachon