🍷 Beaujolais Villages Rouge Terre de Loyse från Laurent Perrachon imponerar med sin silkeslena textur och en livlig fruktsyra
🍽️ Njut av den perfekt tempererad tillsammans med torsk med gurk-senap-grönsaker eller klassisk Boeuf Bourguignon
🌱 Denna renodlade Gamay kommer från de fina jordarna i Rhône-dalen och erbjuder en unik smakupplevelse
förpackningen!
Mer information om Beaujolais Villages Rouge Terre de Loyse - Laurent Perrachon
Beaujolais Villages Rouge Terre de Loyse, som har skrivits av Laurent Perrachon från Rhônedalen, uppvisar en ljus, ljusröd färg i vinglaset. Detta franska vin av en enda druvsort uppvisar underbart uttrycksfulla toner av mullbär, blåbär, björnbär och svarta vinbär i glaset. Inslag av andra frukter tillkommer.
Detta torra rödvin från Laurent Perrachon är perfekt för människor som gillar det helt torrt. Beaujolais Villages Rouge Terre de Loyse kommer mycket nära detta, eftersom det vinifierades med bara 0,3 gram restsocker. På gommen är texturen i detta välbalanserade röda vin underbart silkeslen. Med sin nuvarande fruktsyra är Beaujolais Villages Rouge Terre de Loyse underbart fräsch och livlig i gommen. Finalen på detta röda vin från Rhône-dalens vinodlingsregion, närmare bestämt från Juliénas, glädjer äntligen med en anmärkningsvärd efterklang. Finishen åtföljs också av mineraliska antydningar från ler- och granitdominerade jordar.
Vinifiering av Beaujolais Villages Rouge Terre de Loyse av Laurent Perrachon
Den balanserade Beaujolais Villages Rouge Terre de Loyse från Frankrike är ett vin med en enda sort tillverkat av druvsorten Gamay. I Rhônedalen växer vinstockarna som ger druvorna till detta vin på jordar av lera, sand, kalksten och granit. När druvorna till Beaujolais Villages Rouge Terre de Loyse är perfekt mogna skördas de uteslutande för hand, utan hjälp av grova och mindre selektiva maskiner. Efter skörden förs druvorna snabbt till vingården. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognad.
Mat rekommendation för Beaujolais Villages Rouge Terre de Loyse av Laurent Perrachon
Detta franska rödvin avnjuts bäst vid en kontrollerad temperatur på 15 - 18°C. Det är ett perfekt komplement till torsk med gurka-senapsgrönsaker, kalvkött och lökgryta eller boeuf bourguignon.
- Fler produkter från Laurent Perrachon