🍇 Denna utsökta nektar Pedro Ximenez från González Byass förtrollar med sin rika smak och den eleganta lagringen i små ekfat
🍏 Perfekt som följeslagare till läckra rätter som thailändsk gurksallad eller saftiga bakade äpplen med yoghurtsås
🌍 Tillverkad av utvalda druvor av druvsorten Pedro Ximénez från den ansedda vinregionen Jerez i Andalusien
förpackningen!
Mer information om Nectar Pedro Ximenez - González Byass
González Byass Fortified Wine doftar av alla möjliga sorters sultanrussin, katrinplommon, torkad frukt och fruktbröd. Som om det inte vore imponerande nog tillkommer pepparkakskrydda, kanel och vanilj genom lagringen på små träfat.
González Byass Nectar Pedro Ximenez ger oss en otroligt fruktig smak i gommen, vilket naturligtvis beror på dess kvarvarande söta smakprofil. Texturen i denna kraftfulla sherry är underbart tät i gommen. Fruktsyran i Nectar Pedro Ximenez är anmärkningsvärt mild och gör detta vin underbart mjukt. Detta mycket mogna starkvin från vinodlingsregionen Andalusien, närmare bestämt från Jerez DO, har en avslutning med en anmärkningsvärd efterklang.
Vinifiering av nektar Pedro Ximenez från González Byass
Grunden för den kraftfulla nektar Pedro Ximenez från Andalusien är druvor från druvsorten Pedro Ximénez.
Matrekommendation för Nectar Pedro Ximenez från González Byass
Detta starkvin från Spanien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till thailändsk gurksallad, bakade äpplen med yoghurtsås eller kokos-kefirkräm.
Utmärkelser för Nectar Pedro Ximenez från González Byass
- Fler produkter från González Byass