Mer information om Solera 1847 Cream - Gonzalez Byass
Den kraftfulla Solera 1847 Cream från Gonzalez Byass penna kommer in i glaset med en tät gyllengul. Doften av starkvin från Andalusien övertygar med inslag av torkad frukt, katrinplommon, fruktbröd och sultanrussin. Om vi spårar aromerna ytterligare läggs rostad mandel, valnöt och rostad barrique till.
Gonzalez Byass Solera 1847 Cream ger oss en otroligt fruktig smak i gommen, vilket inte minst beror på dess kvarvarande sötma. Detta täta starkvin presenterar sig på gommen med tryck och komplexitet. På grund av sin kortfattade fruktsyra är Solera 1847 Cream fantastiskt fräsch och livlig på gommen. Detta starkvin från vinodlingsregionen Andalusien övertygar med sin extraordinära längd i eftersmaken. Återigen finns det inslag av torkad frukt och fruktbröd.
Vinifiering av Solera 1847 Cream från Gonzalez Byass
Detta kraftfulla förstärkta vin från Spanien är tillverkat av Palomino Fino och Pedro Ximénez druvor.
Matrekommendation för Gonzalez Byass Solera 1847 Cream
Njut av detta starkvin från Spanien perfekt tempererat vid 15 - 18°C som tillbehör till kalv- och lökgryta, rucola penne eller kryddig curry med lamm.
Utmärkelser för Solera 1847 Cream från Gonzalez Byass
- Fler produkter från González Byass
Hårda fakta
Medaille