♥ För närvarande 15 606 viner bara för dig! ♥
Alla priser är inklusive punktskatter!
Säker förpackning!
Pålitlig frakt!
Gold
Medaille
ISC
torkad aprikos, Karamell, Valnöt och rostat trä

Solera 1847 Cream - Gonzalez Byass

Den maximala beställningskvantiteten har uppnåtts, beställningskvantiteten justeras automatiskt.
Minsta beställningsmängd har inte uppnåtts, beställningsmängden justeras automatiskt.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
18

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid ca. 2-4 arbetsdagar

Solera 1847 Cream - Gonzalez Byass
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Javisst!
Personligt!
Pålitlig!
Sött och fruktigt...
En utsökt sherry som är värd sitt pris. Mycket bättre än Sandemann.
En utsökt sherry som är värd sitt pris. Mycket bättre än Sandemann.
Text översatt - Visa det ursprungliga betyget
| 21 maj 2017

Mer information om Solera 1847 Cream - Gonzalez Byass

Den kraftfulla Solera 1847 Cream från Gonzalez Byass penna kommer in i glaset med en tät gyllengul. Doften av starkvin från Andalusien övertygar med inslag av torkad frukt, katrinplommon, fruktbröd och sultanrussin. Om vi spårar aromerna ytterligare läggs rostad mandel, valnöt och rostad barrique till.

Gonzalez Byass Solera 1847 Cream ger oss en otroligt fruktig smak i gommen, vilket inte minst beror på dess kvarvarande sötma. Detta täta starkvin presenterar sig på gommen med tryck och komplexitet. På grund av sin kortfattade fruktsyra är Solera 1847 Cream fantastiskt fräsch och livlig på gommen. Detta starkvin från vinodlingsregionen Andalusien övertygar med sin extraordinära längd i eftersmaken. Återigen finns det inslag av torkad frukt och fruktbröd.

Vinifiering av Solera 1847 Cream från Gonzalez Byass

Detta kraftfulla förstärkta vin från Spanien är tillverkat av Palomino Fino och Pedro Ximénez druvor.

Matrekommendation för Gonzalez Byass Solera 1847 Cream

Njut av detta starkvin från Spanien perfekt tempererat vid 15 - 18°C som tillbehör till kalv- och lökgryta, rucola penne eller kryddig curry med lamm.

Utmärkelser för Solera 1847 Cream från Gonzalez Byass

Hårda fakta

Gold
Medaille
ISC
Typ:
Typ av vin:
Fortified Wine
Vintyp:
Sherry
Vinfärg:
vit
Smak:
Tillfälle och tema:
Aperitif , Familjefest , Gåva till goda vänner , Kväll med öppen spis , Romantisk middag
Vintage:
NV
Total syrahalt ca. i g/l:
4,2
Restsocker ca. i g/l:
118,0
Land:
Spanien
Odlingsområde:
Andalusien (ES)
Underregion:
Jerez DO (ES)
Cuvée:
Druvsort cuvée
Expansion:
litet virke
Detaljer om förlängning:
Halbstückfass 600 l
Expansionstid i mon.:
96
Kvalitetsklassificering :
D.O. Denominación de Origen
Utmärkelser:
ISC International Spirits Challenge - Gold
Arom:
torkad aprikos , Karamell , Valnöt , rostat trä
Textur:
tät
Munkänsla:
mycket lång
Stil:
Gamla världen , klassisk , doftande
Optimal serveringstemperatur i °C:
15 - 18
Passar till:
Efterrätter , Kryddiga och salta rätter
Rekommendation av glas:
Sherryglas / Nosingglas , Glas för dessertvin
Flaskestorlek i l:
0,75
Flaskdesign och utrustning:
Bordeaux-flaska , klassisk
Kapsyl:
Kork
Alkohol i vol%:
18
Allergener och ingredienser:
Innehåller sulfiter och svaveldioxid
Distributör:
González Byass - Manuel María González 12 - 11403 Jerez de Frontera - Spanien
Artikel nr:
70011-ES-PS-190
Upp Upp
Upp