♥ För närvarande 18 882 viner bara för dig! ♥
Alla priser är inklusive punktskatter!
Säker förpackning!
Pålitlig frakt!
Negre - Binigrau
Svart körsbär, Plommon, Tobak och Kanel
  • Detta förstklassiga rödvin passar perfekt till rätter som rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås eller pasta med korvklimpar
  • Mognad på små ekfat gör detta röda vin särskilt komplext
  • Ett kraftfullt rödvin, perfekt för att överraska finsmakare eller för en romantisk middag, bland annat

Negre - Binigrau

Den här artikeln är för närvarande inte tillgänglig!

Årgång

2017
Den maximala beställningskvantiteten har uppnåtts, beställningskvantiteten justeras automatiskt.
Minsta beställningsmängd har inte uppnåtts, beställningsmängden justeras automatiskt.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
Negre - Binigrau
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Javisst!
Personligt!
Pålitlig!

Mer information om Negre - Binigrau

Med Binigrau Negre kommer ett förstklassigt rött vin in i det virvlande glaset. Det har en underbart tät, rubinröd färg. Vid kanten visar detta spanska rödvin också en övergång till granatrött. Om man ger det lite luft i vinglaset genom att snurra det, visar detta rödvin en hög viskositet, vilket syns i kyrkfönster på kanten av glaset. I glaset presenterar detta röda vin från Binigrau aromer av plommon, kompletterade med kanel, tobak och svart körsbär. Binigrau Negre presenterar sig underbart torr för kännaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, som man kan förvänta sig av ett toppvin. På tungan kännetecknas detta kraftfulla rödvin av en oerhört massiv textur. I avslutningen bjuder detta mogna rödvin från vinodlingsregionen Balearerna på en ansenlig längd. Återigen dyker inslag av plommon upp.

Vinifiering av Negre från Binigrau

Detta kraftfulla röda vin från Spanien är tillverkat av druvsorterna Callet, Manto Negro och Merlot. Efter handskörden tas druvorna omedelbart till vingården. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i små träfack vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av 16 månaders lagring på franska ekfat.

Matrekommendation för Binigrau Negre

Detta röda vin från Spanien serveras bäst vid en temperatur på 15 - 18°C till gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram, pasta med korvklimpar eller osso buco.

Hårda fakta

Typ:
Typ av vin:
Rött vin
Vinfärg:
röd
Smak:
Tillfälle och tema:
landsspecifik kväll , Överraskning för finsmakare , Romantisk middag
Land:
Spanien
Odlingsområde:
Balearen (ES)
Expansion:
litet virke
Detaljer om förlängning:
Fransk ek
Expansionstid i mon.:
16
Arom:
Tobak , Svart körsbär , Kanel , Plommon
Textur:
kraftfull
Munkänsla:
lång
Stil:
modernt , komplexa
Optimal serveringstemperatur i °C:
15 - 18
Passar till:
Mörka rätter , Lätta och rejäla rätter
Rekommendation av glas:
Glas för rött vin
Flaskestorlek i l:
0,75
Flaskdesign och utrustning:
Bordeaux-flaska , minskad
Kapsyl:
Kork
Hållbarhet i år från årgången:
10
Alkohol i vol%:
14
Allergener och ingredienser:
Innehåller sulfiter och svaveldioxid
Distributör:
Binigrau Vins y Vines SL - Carrer d'en Fiol, 33 - 07143 Biniali - Illes Balears - Spanien
Artikel nr:
70011-ES-RW-BL-0071-17
Upp Upp
Upp