🍏 Den eleganta Bitacora Rueda Verdejo från Cuatro Rayas övertygar med sin lysande, ljusgula färg och en intensiv doft av färska äpplen och citrusfrukter
🍽️ Njut av den idealiskt till delikata rätter som stekt öring eller en fräsch grönsallad
🍇 Tillverkad av den välrenommerade Verdejo-druvan i den pittoreska regionen Kastilien - León står denna vita vin för högsta kvalitet och typisk spansk vinodlingskultur
förpackningen!
Mer information om Bitacora Rueda Verdejo - Cuatro Rayas
Bitacora Rueda Verdejo från Cuatro Rayas i Kastilien - León visar en ljus, ljusgul färg i det virvlade glaset. Den första näsan av Bitacora Rueda Verdejo presenterar toner av äpplen, päron och citroner. De fruktiga delarna av buketten får sällskap av pepparkakskrydda, svart te och orientaliska kryddor.
Detta torra vita vin från Cuatro Rayas är perfekt för vinälskare som föredrar 0,0 gram restsocker i sitt vin. Balanserat och komplext, detta lätta vita vin presenterar sig på gommen. Avslutningen på detta vita vin från vinodlingsregionen Castilla - León, närmare bestämt från Rueda DO, imponerar äntligen med en bra efterklang. Avslutningen åtföljs också av mineraliska antydningar från jordarna som domineras av sand och lera.
Vinifiering av Bitacora Rueda Verdejo från Cuatro Rayas
Detta balanserade vita vin från Spanien är tillverkat av druvsorten Verdejo. I Castilla-León växer vinstockarna som producerar druvorna för detta vin på jordar av lera och sand. När druvorna har skördats för hand kommer de snabbt till vineriet. Här sorteras de och bryts försiktigt ner. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning kan Bitacora Rueda Verdejo fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen under några månader.
Matrekommendation för Cuatro Rayas Bitacora Rueda Verdejo
Detta vita vin från Spanien bör avnjutas väl kylt vid 8 - 10°C. Det passar utmärkt som vin till grönsallad med rödbetor, rostad forell med ingefärspäron eller omelett med lax och fänkål.
- Fler produkter från Cuatro Rayas