konsultation!
förpackning!
leverans!
Den kraftfulla Cañada Negra Reserva från Bodegas Enguera glider in i glaset med en tät purpurröd färg. Vinglaset hålls i en liten vinkel och avslöjar en charmig granatröd nyans vid kanterna. På gommen börjar Cañada Negra Reserva från Bodegas Enguera underbart aromatisk, fruktdriven och balanserad. Det är torrt och riktigt torrt. Detta röda vin tillhör den andra gruppen, eftersom det vinifierades med endast 0,4 g restsocker. På gommen är strukturen i detta kraftfulla röda vin underbart krämig. Tack vare den balanserade fruktsyran smickrar Cañada Negra Reserva gommen med en mjuk känsla utan att sakna saftig livlighet. Avslutningen på detta mogna rödvin från vinodlingsregionen Valencia är övertygande med en god eftersmak.
Vinifiering av Bodegas Enguera Cañada Negra Reserva
Grunden för den förstklassiga och underbart kraftfulla cuvéen Cañada Negra Reserva från Bodegas Enguera är druvorna Monastrell, Syrah och Tempranillo. Efter druvskörden förs druvorna omedelbart till vineriet. Här väljs de ut och krossas noggrant. Därefter följer jäsning i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognadslagring i flera månader på ekfat. När vinet är färdigt harmoniseras Cañada Negra Reserva noggrant.
Matrekommendation för Cañada Negra Reserva från Bodegas Enguera
Upplev detta ekologiska rödvin från Spanien som bäst tempereras vid 15 - 18°C som ett passande vin till rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås, lammgryta med kikärtor och torkade fikon eller ossobuco.
- Fler produkter från Bodegas Enguera