🍷 Carravalseca Crianza från Casa Primicia erbjuder en kraftfull och tät karaktär med en förförisk textur
🍽️ Perfekt till mustiga rätter som Boeuf Bourguignon eller Ossobuco visar denna rödvin hela sin aromatik
🌍 Från den välrenommerade vinregionen La Rioja imponerar den med de ädla druvsorterna Graciano och Tempranillo
förpackningen!
Mer information om Carravalseca Crianza DOCa - Casa Primicia
Den kraftfulla Carravalseca Crianza från Casa Primicia lyser i glaset med en tät rubinröd. Med lite exponering i sidled avslöjar rödvinsglaset en charmig granatröd nyans vid kanterna. I näsan visar detta Casa Primicia-rödvin alla slags violer, liljor, svarta körsbär, plommon och morello-körsbär. Som om det inte redan var imponerande, går skogsgolv och solvärmda stenar med.
Detta torra rödvin från Casa Primicia är perfekt för vinälskare som föredrar 0,0 gram socker i sitt vin. Carravalseca Crianza är redan mycket nära detta, eftersom det har pressats med bara 1,9 gram restsocker. I gommen har detta kraftfulla rödvin en underbart tät struktur. Tack vare den balanserade fruktsyran smickrar Carravalseca Crianza gommen med en mjuk känsla utan att sakna saftig livlighet. Finalen på detta mogna röda vin från vinodlingsregionen La Rioja, närmare bestämt från Rioja DOCa, imponerar slutligen med en vacker finish.
Vinifiering av Carravalseca Crianza från Casa Primicia
Grunden för den kraftfulla Carravalseca Crianza från La Rioja är druvor från druvsorterna Graciano och Tempranillo. Efter skörden förs druvorna snabbt till vingården. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Därefter följer jäsning vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognadslagring.
Matrekommendation för Carravalseca Crianza från Casa Primicia
Detta spanska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som sällskapsvin. Det är ett perfekt vin till Boeuf Bourguignon, lammgryta med kikärtor och torkade fikon eller ossobuco.
- Fler produkter från Bodegas Casa Primicia