🍷 Castillo De Enguera Reserva fascinerar med sin sammetslena och fylliga karaktär efter en noggrann lagring på ekfat
🍽️ Njut av detta rödvin idealiskt tillsammans med läcker gåsbröst eller aromatiska pumpapajer
🌿 Tillverkat av de ädla druvsorterna Monastrell och Tempranillo i den renommerade vinregionen Valencia av Bodegas Enguera
Leveranstid ca. 3-5 arbetsdagar
förpackningen!
Mer information om Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. - Enguera
Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. från vinodlingsregionen Valencia, lagrad på fat, uppvisar en tät purpurröd, rubinröd färg i glaset. Vid kanten finns det också en färgövergång till granatrött. Detta rödvin från Spanien hälls upp i ett rödvinsglas och bjuder på underbart uttrycksfulla aromer av björnbär, mullbär, blåbär och svarta vinbär, som avrundas med ytterligare fruktiga nyanser som kommer från lagringen på träfat.
Detta röda vin från Enguera är perfekt för alla vinentusiaster som vill ha så lite restsötma i sitt vin som möjligt. Samtidigt blir det aldrig magert eller sprött, utan runt och smidigt. I gommen har detta kraftfulla rödvin en underbart sammetslen struktur. På grund av sin livliga fruktsyra är Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. underbart fräsch och livlig i gommen. Avslutningen på detta mogna röda vin från vinodlingsregionen Valencia är övertygande med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Enguera Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O.
Den kraftfulla Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. från Spanien är en cuvée, vinifierad vegan från druvsorterna Monastrell och Tempranillo. Efter druvskörden tas druvorna omedelbart till vingården. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen följer i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognadslagring i flera månader på ekbarriquer. När vinet är färdigt harmoniseras Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. noggrant.
Matrekommendation för Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. från Enguera
Detta röda vin från Spanien bör avnjutas vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är ett perfekt komplement till gåsbröst med rödkål och mejram, pumpagryta eller stekt kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.
- Fler produkter från Bodegas Enguera