🍷 Gevrey Chambertin Capita Premier Cru från Domaine Trapet imponerar med sin sammetslena textur och en perfekt balans mellan frukt och kryddighet
🍽️ Den harmonierar underbart med sparrissallad, ossobuco och delikat grönsaks-couscous med nötköttsbullar
🌍 Detta utsökta rödvin från den prestigefyllda Bourgogne-regionen vinifieras av noggrant utvalda Pinot Noir-druvor
förpackningen!
Mer information om Gevrey Chambertin Capita Premier Cru - Domaine Trapet
Den eleganta Gevrey Chambertin Capita Premier Cru från Domaine Trapet skimrar i glaset med en ljus ljusröd. Efter den första virvlingen kan du se att detta röda vin har en perfekt balans, eftersom det varken är vattnigt, sirapsaktigt eller likörliknande på glasväggarna. Detta franska vin av en enda druvsort smickrar glaset med underbart uttrycksfulla toner av moreller, svarta vinbär, mullbär och plommon. Dessutom finns det inslag av orientaliska kryddor, kanel och svart te.
Detta torra rödvin från Domaine Trapet är för vinälskare som gillar det helt torrt. På gommen är texturen i detta balanserade röda vin underbart silkeslen och köttig. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Bourgogne övertygar äntligen med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Gevrey Chambertin Capita Premier Cru från Domaine Trapet
Den balanserade Gevrey Chambertin Capita Premier Cru från Bourgogne är gjord av Pinot Noir-druvor. Efter druvskörden når druvorna vingården så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av mognadslagring.
Matrekommendation för Gevrey Chambertin Capita Premier Cru från Domaine Trapet
Detta franska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till revbensspjäll. Det är ett perfekt tillbehör till sparrissallad med quinoa, osso buco eller grönsakscouscous med köttbullar.
- Fler produkter från Domaine Trapet