🍷 Ventoux Aop Rouge från Domaine Caroline Bonnefoy imponerar med sin mjuka textur och livliga fruktsyra
🍽️ Perfekt till bakade fårostar eller ruccola-penne utvecklar detta veganska rödvin sin fulla arom
🌿 Tillverkat av utvalda druvsorter som Carignan, Grenache och Syrah speglar vinet mångfalden i Provence
förpackningen!
Mer information om Ventoux Aop Rouge - Domaine Caroline Bonnefoy
I glaset avslöjar vegan Ventoux Aop Rouge från Phetisson Bonnefoy en tät lila färg. Den första näsan av Ventoux Aop Rouge smickrar med toner av björnbär, blåbär och mullbär. De fruktiga tonerna i buketten får sällskap av mer fruktiga balsamiska nyanser.
Ventoux Aop Rouge från Phetisson Bonnefoy är perfekt för alla vinälskare som gillar det torrt. Det är dock aldrig sparsamt eller sprött, utan runt och smidigt. På gommen är strukturen i detta kraftfulla röda vin underbart silkeslen. På grund av sin livliga fruktsyra är Ventoux Aop Rouge underbart fräsch och livlig på gommen. Detta ungdomliga rödvin från vinodlingsregionen Provence har en vacker längd i avslutningen. Återigen dyker det upp inslag av mullbär och blåbär.
Vinifiering av Ventoux Aop Rouge från Phetisson Bonnefoy
Grunden för den kraftfulla Ventoux Aop Rouge från Frankrike är druvor från sorterna Carignan, Grenache och Syrah. Efter skörden når druvorna vingården så snabbt som möjligt. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning. När vinet är färdigt harmoniseras Ventoux Aop Rouge noggrant.
Matrekommendation för Phetisson Bonnefoy Ventoux Aop Rouge
Upplev detta veganska rödvin från Frankrike som bäst tempereras vid 15 - 18 °C som ett passande vin till bakade fårostpaket, rucolapesto eller rödlök fylld med couscous och aprikoser.
- Fler produkter från Domaine Caroline Bonnefoy