🍷 Château La Grolet Côtes De Bourg kännetecknas av sin kraftfulla, sammetslika textur och den eleganta harmonin av aromer
🍽️ Det här utsökta rödvinet passar utmärkt till kalvstek, spenatgratäng eller lammragout
🌿 Tillverkat av förstklassiga druvor som Cabernet Franc och Merlot från den välkända regionen Côtes de Bourg från Château Peybonhomme
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Château La Grolet Côtes De Bourg - Château Peybonhomme
Den kraftfulla Château La Grolet Côtes De Bourg Château Peybonhomme kommer in i glaset med en tät lila färg. Nosen på detta Château Peybonhomme-rödvin visar alla typer av mullbär, blåbär, svarta vinbär, björnbär och svarta körsbär.
Detta röda från Château Peybonhomme är det rätta valet för alla vinentusiaster som gillar så lite restsötma som möjligt i sitt vin. Samtidigt framstår det dock aldrig som magert eller sprött, vilket man naturligtvis skulle förvänta sig av ett vin i den höga kvalitetsklassen. I gommen har detta kraftfulla rödvin en underbart sammetslen struktur. Tack vare sin måttliga fruktsyra smickrar Château La Grolet Côtes De Bourg gommen med en behaglig känsla utan att sakna saftig livlighet. Finalen på detta ungdomliga röda vin från Bordeaux vinodlingsregion, mer exakt från Cotes de Bourg, imponerar äntligen med en vacker finish.
Vinifiering av Château La Grolet Côtes De Bourg från Château Peybonhomme
Grunden för den förstklassiga och underbart kraftfulla cuvéen Château La Grolet Côtes De Bourg från Château Peybonhomme är druvorna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec och Merlot. Efter handskörden anländer druvorna snabbt till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Därefter följer jäsning i stora trähus vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen buteljeras. När vinet är färdigt harmoniseras Château La Grolet Côtes De Bourg noggrant.
Matrekommendation för Château Peybonhomme Château La Grolet Côtes De Bourg
Detta franska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till kalvschnitzel med bönor och tomater, spenatgratäng med mandlar eller lammgryta med kikärtor och torkade fikon.
- Fler produkter från Château Peybonhomme