🍷 Rieser St. Magdalener från Nals Margreid visar sin elegans genom den noggrant genomförda lagringen i stora ekfat
🍽️ Detta rödvin harmoniserar perfekt med kalvstek och gåsbröst för en oförglömlig smakupplevelse
🇮🇹 Tillverkat av den karaktärsfulla Vernatsch-druvan från den pittoreska regionen Trentino-Alto Adige
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Rieser St. Magdalener - Nals Margreid
Den fatlagrade Rieser St. Magdalener från vinodlingsregionen Trentino-Alto Adige visar en ljus rubinröd i glaset. Till näsan presenterar detta Nals Margreid-rödvin alla typer av morello-körsbär, plommon, svarta körsbär och damsoner. Som om det inte redan var imponerande tillför lagringen på stora träfat ytterligare aromer som bitter choklad, kanel och kakaobönor.
Detta röda vin från Nals Margreid är perfekt för alla vinentusiaster som gillar torrt. Samtidigt blir det dock aldrig magert eller sprött. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt silkeslen textur. Tack vare sin balanserade fruktsyra smickrar Rieser St. Magdalener gommen med en behaglig känsla utan att sakna saftig livfullhet. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Trentino-Alto Adige, närmare bestämt från Alto Adige /South Tyrol DOC, som kan mogna, glädjer slutligen med en anmärkningsvärd eftersmak.
Vinifiering av Nals Margreid Rieser St. Magdalener
Den balanserade Rieser St. Magdalener från Italien är ett vin med en enda sort som vinifieras från druvsorten Vernatsch. I Trentino-Alto Adige växer vinstockarna som ger druvorna till detta vin på jordar av sedimentär och vittrad sten. När den fysiologiska mognaden är perfekt skördas druvorna till Rieser St. Magdalener uteslutande för hand utan hjälp av grova och mindre selektiva druvskördare. När druvorna har skördats förs de till presshuset så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål och stora träslag vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaska.
Matrekommendation för Rieser St. Magdalener från Nals Margreid
Detta röda vin från Italien avnjuts bäst vid en tempererad temperatur på 15 - 18°C. Det passar perfekt till kokt kalvkött med bönor och tomater, spagetti med kapris-tomatsås eller gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram.
- Fler produkter från Nals Margreid