🍷 Saint-Joseph La Croix des Vignes Röd avslöjar en imponerande densitet och en elegant struktur med aromer av plommon och björnbär
🍽️ Ideal till stekt kalvlever eller kokt Boeuf Bourguignon ger den dina måltider en touch av fransk raffinemang
🌍 Tillverkad av Paul Jaboulet Aîné från den renommerade Syrah-druvan visar detta vin den extraordinära personligheten hos Rhône-dalen
förpackningen!
Mer information om Saint-Joseph La Croix des Vignes Red AOC - Paul Jaboulet Aîné
Saint-Joseph La Croix des Vignes Red av Paul Jaboulet Aîné från Rhônedalen avslöjar en tät, purpurfärgad färg i det virvlade glaset. Om man vrider på vinglaset visar detta röda vin en hög densitet och fyllighet, vilket syns i starka kyrkfönster i kanten av glaset. Hällt i ett rödvinsglas bjuder detta rödvin från den gamla världen på underbart uttrycksfulla aromer av plommon och björnbär, avrundade av andra fruktiga nyanser.
I gommen öppnar Saint-Joseph La Croix des Vignes Red från Paul Jaboulet Aîné underbart torrt, greppigt och aromatiskt. Detta täta röda vin är fylligt och mångfacetterat på gommen. I finishen glädjer detta vin från Rhône-dalens vinodlingsregion, som kan lagras väl, äntligen med betydande längd. Återigen dyker antydningar om björnbär och plommon upp.
Vinifiering av Saint-Joseph La Croix des Vignes Red av Paul Jaboulet Aîné
Detta kraftfulla röda vin från Frankrike är tillverkat av druvsorten Syrah. Saint-Joseph La Croix des Vignes Red är ett gammalt världsvin i ordets bästa bemärkelse, för denna fransman andas en extraordinär europeisk charm som tydligt understryker framgången för gamla världsviner. Efter handskörden förs druvorna omedelbart till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas på flaska.
Matrekommendation för Paul Jaboulet Aîné Saint-Joseph La Croix des Vignes Red
Drick detta röda vin från Frankrike tempererat vid 15 - 18°C till rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås, ankbröst med sockerärtor eller boeuf bourguignon.
- Fler produkter från Paul Jaboulet Aîné