🍷 Saint-Joseph Vigne de l'Hospice kännetecknas av sin kraftfulla och elegant torra stil som baseras på 30 månaders lagring i ekfat
🍽️ Detta utsökta rödvin harmoniserar perfekt med kalvstek, ossobuco och lammragout för en oförglömlig smakupplevelse
🌿 Tillverkat av den utsökta Syrah-druvan på den välrenommerade vingården Domaine E. Guigal, förkroppsligar det de bästa traditionerna i Rhône-dalen
förpackningen!
Mer information om Saint-Joseph Vigne de l'Hospice - Domaine E. Guigal
Den kraftfulla Saint-Joseph Vigne de l'Hospice från Domaine E. Guigal lyser i glaset med en tät purpurröd färg. Om du håller glaset i en vinkel kan du se en övergång av vinfärgen mot granatröd vid kanterna av detta fatlagrade vin. När man snurrar vinglaset visar detta röda vin en hög densitet och fyllighet, som kan ses i kyrkfönster vid kanten av glaset. Doften av detta röda vin från Rhônedalen bjuder på inslag av mullbär, björnbär, blåbär och svarta vinbär. Om vi spårar aromerna ytterligare läggs orientaliska kryddor, bitter choklad och kakaobönor till.
Detta vin imponerar med sin elegant torra smak. Det har buteljerats med exceptionellt lite restsocker. Detta är ett äkta kvalitetsvin som tydligt sticker ut från enklare kvaliteter, och så förtrollar denna fransman naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Utmärkt smak behöver inte nödvändigtvis mycket restsocker. På gommen är strukturen i detta kraftfulla röda vin underbart silkeslen och köttig. Avslutningen på detta röda vin från Rhône Valley vinodlingsregion glädjer äntligen med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Saint-Joseph Vigne de l'Hospice från Domaine E. Guigal
Grunden för den kraftfulla Saint-Joseph Vigne de l'Hospice från Rhône Valley är druvor från druvsorten Syrah. Efter skörden förs druvorna snabbt till presshuset. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras Saint-Joseph Vigne de l'Hospice i 30 månader på ekfat.
Matrekommendation för Saint-Joseph Vigne de l'Hospice från Domaine E. Guigal
Detta franska vin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som tillbehör till kokt kalvkött med bönor och tomater, osso buco eller lammgryta med kikärtor och torkade fikon.
- Fler produkter från E. Guigal