• ♥ För närvarande 22.046 viner bara för dig! ♥
  • Alla priser är inklusive punktskatter!
  • Säker förpackning!
  • Pålitlig frakt!
Spätburgunder trocken - Michel Schneider
Surkörsbär, Söt körsbär och Kryddnejlika

🍷 Den torra Spätburgunder från Michel Schneider förtrollar med sin eleganta, torra smakprofil och en tät textur

🍽️ Den harmoniserar utmärkt med ankbröst, thailändsk gurksallad eller stekt kalvlever

🌿 Detta rena rödvin kommer från den välrenommerade vinregionen Pfalz, känd för högkvalitativa Spätburgunder

Spätburgunder trocken - Michel Schneider

Spara 6 %, köp 24!
Om du köper 24 av produkterna i denna åtgärd får du en rabatt på 6% .

Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.

Årgång

9999
NV
6
12
24
6
Pris per enhet: 118.98 *
Spätburgunder trocken - Michel Schneider
Close
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Säkra
förpackningen!
Personligt!
Pålitlig!

Mer information om Spätburgunder trocken - Michel Schneider

Pinot Noir från vinodlingsregionen Pfalz presenterar sig i en ljus ljusröd i glaset. Detta tyska vin med en enda sort avslöjar underbart uttrycksfulla toner av sura körsbär i glaset. Dessutom finns det inslag av kryddnejlika och svart körsbär.

Detta tyska vin glädjer med sin elegant torra smak. Det tappades på flaska med 5,2 gram restsocker. Som man kan förvänta sig av ett vin som ligger över 4 euro förtrollar detta tyska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Arom behöver inte nödvändigtvis mycket restsocker. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt tät textur. Med sin närvarande fruktsyra visar sig Spätburgunder vara underbart fräsch och livlig på gommen. I avslutningen bjuder detta ungdomliga rödvin från vinodlingsregionen Pfalz äntligen på en härlig längd. Återigen finns det antydningar till surkörsbär.

Vinifiering av Pinot Noir från Michel Schneider

Den balanserade Pinot Noir från Tyskland är ett vin med en enda sort som tillverkas av druvsorten Pinot Noir. Efter skörden når druvorna vingården så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar kan Pinot Noir-vinet fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen i några månader.

Matrekommendation för Pinot Noir från Michel Schneider

Detta tyska vin avnjuts bäst vid en tempererad temperatur på 15-18 °C. Det är ett perfekt vin till ankbröst med sockerärtor, thailändsk gurksallad eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.

Hårda fakta

Typ:
Vin kategori:
Rött vin
Vinfärg:
röd
Smak:
Arom:
Kryddnejlika , Surkörsbär , Söt körsbär
Textur:
tät
Munkänsla:
medium
Tillfälle och tema:
För under veckan! , Barbecue , Matlagning med vänner
Land:
Tyskland
Odlingsområde:
Pfalz (DE)
Alkohol i vol%:
13
Total syrahalt ca. i g/l:
5,0
Restsocker ca. i g/l:
5,2
Optimal serveringstemperatur i °C:
15 - 18
Cuvée:
monovarietal
Mognadslagring:
Tank i rostfritt stål
Detaljer om förlängning:
Tank i rostfritt stål
Hållbarhet i år från årgången:
3
Stil:
Gamla världen , Odlingsområde med kallt klimat
Passar till:
Mörka rätter , Kryddiga och salta rätter
Rekommendation av glas:
Glas för rött vin
Flaskestorlek i l:
0,75
Flaskdesign och utrustning:
Bordeaux-flaska
Kapsyl:
Twist cap (Stelvin)
Allergener och ingredienser:
Innehåller sulfiter och svaveldioxid
Distributör:
Michel Schneider Nachf. Weinkellerei und Weingroßhandel GmbH Im-/Export - Kurfürstenstr. 11 - 76887 Bad Bergzabern - Deutschland
PID:
76901-DE-RW-PN-0010-21.1
Upp