🍷 Upplev elegansen hos 5:e Cru Classé Pauillac AOC - Château d'Armailhac med sin silkeslena textur och den perfekta balansen av frukt och krydda
🍽️ Denna utsökta rödvin harmoniserar underbart med anklår och vinbräserad kyckling för en oförglömlig smakupplevelse
🌿 Tillverkad av noggrant utvalda druvor av Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Merlot från den välkända vinregionen Bordeaux
förpackningen!
Mer information om 5ème Cru Classé Pauillac AOC - Château d'Armailhac
Château d'Armailhac 5ème Cru Classé Pauillac från Bordeaux vinodlingsregion visas i glaset i en ljus lila-röd. Om man ger det lite luft i glaset genom att snurra det kan man uppfatta en förstklassig balans i detta röda vin, eftersom det inte sticker ut på glasets väggar på ett vattnigt, sirapsaktigt eller likörliknande sätt. Detta röda vin från Frankrike hälls upp i ett rödvinsglas och bjuder på underbart uttrycksfulla aromer av mullbär, björnbär, blåbär och svarta vinbär, avrundade med kanel, orientaliska kryddor och pepparkakskrydda.
Detta vin har en elegant torr smak. Det buteljerades med exceptionellt lite restsocker. Som man kan förvänta sig av ett vinikonsegment, förtrollar detta franska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Smak behöver inte nödvändigtvis socker. På gommen är texturen i detta balanserade röda vin underbart silkeslen och köttig. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Bordeaux glädjer äntligen med en vacker efterklang.
Det balanserade Château d'Armailhac 5ème Cru Classé Pauillac från Bordeaux är tillverkat av druvor från sorterna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Merlot. Efter handskörden förs druvorna omedelbart till vineriet. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i källaren vid kontrollerade temperaturer. I slutet av jäsningen .
Detta röda vin från Frankrike smakar bäst vid en tempererad temperatur på 15 - 18°C. Det passar perfekt till ankbröst med sockerärtor, bräserad kyckling i rött vin eller grönsakscouscous med köttbullar av nötkött.
- Fler produkter från Chateau d'Armailhac