🍷 Doppio Passo Appassimento förför med sin sammetslena textur och en imponerande lagring i ekträ i 12 månader
🍽️ Njut av den perfekt tempererad till pasta med bratwurstbollar eller en klassisk Boeuf Bourguignon
🇮🇹 Tillverkad av den ädla Primitivo-druvan från Casa Vinicola Carlo Botter i den soliga regionen Apulien
förpackningen!
Mer information om Doppio Passo Appassimento Puglia IGT - CVCB
CVCB Doppio Passo Appassimento är en förstklassig Doppio Passo i glas. Det har en underbart tät rubinröd färg. Doften av detta röda vin från Apulien bjuder på inslag av moreller, svarta vinbär, plommon och björnbär. Om vi spårar aromerna ytterligare kommer kanel, rostad barrique och svart te in i bilden.
Detta röda från CVCB är ett bra val för alla vinälskare som gillar det torra. Den är dock aldrig gles eller spröd, utan rund och smidig. På tungan kännetecknas detta kraftfulla Doppio Passo av en otroligt sammetslen och tät textur. Avslutningen på detta röda vin från vinodlingsregionen Apulien är fängslande med en anmärkningsvärd eftersmak.
Vinifiering av Doppio Passo Appassimento från CVCB
Detta kraftfulla röda vin från Italien är tillverkat av druvsorten Primitivo. Druvorna för denna Doppio Passo från Italien skördas uteslutande för hand vid tidpunkten för optimal mognad. Efter handskörden når druvorna snabbt vingården. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i stora träfack vid kontrollerade temperaturer. Efter jäsningen lagras Doppio Passo Appassimento ytterligare 12 månader på ekfat.
Matrekommendation för Doppio Passo Appassimento från CVCB
Upplev denna Doppio Passo från Italien perfekt tempererad vid 15 - 18°C som tillbehör till pasta med korvklumpar, spenatgratäng med mandlar eller boeuf bourguignon.
- Fler produkter från Casa Vinicola Carlo Botter