🍷 Graciano Parra från Parra Jiménez imponerar med sin silkeslen textur och den eleganta utbyggnaden i rostfritt stål
🍽️ Detta utsökta röda vin harmoniserar perfekt med gåsbröst och ruccola-pasta för en oförglömlig middag
🌍 Tillverkat av den ädla druvsorten Graciano visar detta veganska vin de bästa sidorna av vinregionen Kastilien - La Mancha
förpackningen!
Mer information om Graciano Parra - Parra Jiménez
Parra Jiménez Graciano Parra är ett förstklassigt veganrött vin. Här visar det en underbart ljus, rubinröd färg. Den första näsan av Graciano Parra presenterar blåbär, björnbär och mullbär. De fruktiga komponenterna i buketten får sällskap av mer fruktiga balsamiska nyanser.
Detta röda från Parra Jiménez är precis rätt för alla vinentusiaster som gillar så lite sötma som möjligt i sitt vin. Samtidigt verkar det dock aldrig magert eller sprött, vilket man naturligtvis kan förvänta sig av ett vin bortom 4-euro-markeringen. I gommen har detta balanserade rödvin en underbart silkeslen struktur. På grund av den måttliga fruktsyran smickrar Graciano Parra gommen med en mjuk känsla utan att sakna friskhet. Finalen på detta ungdomliga rödvin från vinodlingsregionen Kastilien - La Mancha fängslar med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Graciano Parra från Parra Jiménez
Detta balanserade röda vin från Spanien är vegan från druvsorten Graciano. Efter druvskörden tas druvorna omedelbart till vingården. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning . När vinet är färdigt harmoniseras Graciano Parra noggrant.
Matrekommendation för Parra Jiménez Graciano Parra
Detta röda vin från Spanien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som sällskapsvin. Det är ett perfekt vin till raketpenne, gåsbröst med ingefärsrödkål och mejram eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.
- Fler produkter från Parra Jiménez