🍷 Obacen från Binigrau imponerar med intensiva aromer och en kraftfull lagring i fransk ek
🍽️ Perfekt till saftig ankbröst eller mustig ossobuco passar detta rödvin utmärkt
🌍 Tillverkat av ädla druvor som Cabernet Sauvignon och Manto Negro speglar detta vin karaktären av Balearerna
förpackningen!
Mer information om Obac - Binigrau
I glaset har Obac från Binigrau en tät rubinröd färg. Om du ger det lite luft i glaset genom att snurra det, avslöjar detta röda vin en hög densitet och fyllighet, vilket visas i starka kyrkfönster vid kanten av glaset. Den första näsan av Obac visar nyanser av svarta vinbär. De fruktiga komponenterna i buketten förenas med anteckningar om fatåldring och ännu mer fruktiga balsamiska nyanser.
I gommen börjar Obac från Binigrau behagligt torr, greppig och aromatisk. På tungan kännetecknas detta kraftfulla rödvin av en otroligt tät textur. Finalen av detta röda vin från den baleariska vinodlingsregionen, som kan mogna bra, glädjer slutligen med en bra efterklang.
Vinifiering av Binigrau Obac
Grunden för den förstklassiga och underbart kraftfulla Cuvée Obac från Binigrau är druvorna Cabernet Sauvignon, Callet, Manto Negro, Merlot och Syrah. Obac är ett gammalt världsvin i ordets bästa bemärkelse, eftersom denna spanjor utstrålar en extraordinär europeisk charm som tydligt understryker framgången för gamla världsviner. När druvorna har skördats transporteras de snabbt till vineriet. Här sorteras de och krossas noggrant. Därefter följer jäsning i små träbehållare vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning lagras den kraftfulla Obac i ytterligare 14 månader på franska ekfat.
Mat rekommendation för Binigrau Obac
Detta röda vin från Spanien avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är perfekt som sällskapsvin. Det är perfekt som tillbehör till ankbröst med sockerärtor, osso buco eller pumpagryta.
- Fler produkter från Binigrau