🍷 Santa Ana Pedro Ximenéz imponerar med sin kraftfulla lagring och den härliga balansen mellan fruktighet och torrhet
🍏 Njut av denna ädla dryck helst tillsammans med läckra efterrätter som banantrifle eller ugnsbakade äpplen med yoghurtsås
🌍 Tillverkad av Emilio Hidalgo från den utmärkta Pedro Ximénez-druvan från den välkända vinregionen Jerez DO
förpackningen!
Mer information om Santa Ana Pedro Ximenéz - Emilio Hidalgo
Den kraftfulla Santa Ana Pedro Ximenéz från Emilio Hidalgos penna häller i glaset med en tät rubinröd färg. Den första näsan av Santa Ana Pedro Ximenéz avslöjar toner av torkad aprikos och sultanrussin. De fruktiga delarna av buketten får sällskap av toner av fatlagring och ännu mer fruktiga, balsamiska nyanser.
Emilio Hidalgo Santa Ana Pedro Ximenéz har en behagligt torr smak. Det buteljerades med 512 gram restsocker. Detta är ett genuint kvalitetsvin som tydligt sticker ut från enklare kvaliteter och därför gläder denna spanjor naturligtvis med den finaste balansen trots sin torrhet. Utmärkt smak kräver inte nödvändigtvis restsocker. Den kraftfulla Emilio Hidalgo Santa Ana Pedro Ximenéz ger oss en otroligt fruktig smak i gommen, vilket inte är utan anledning på grund av dess restsöta smakprofil. Texturen i detta kraftfulla starkvin är underbart krämig och tät i gommen. Tack vare den livliga fruktsyran är Santa Ana Pedro Ximenéz underbart friskt och livligt i gommen. Detta mycket mogna starkvin från vinodlingsregionen Andalusien, närmare bestämt från Jerez DO, har en imponerande eftersmak.
Vinifiering av Santa Ana Pedro Ximenéz av Emilio Hidalgo
Det kraftfulla Santa Ana Pedro Ximenéz från Spanien är ett vin av en enda druvsort som framställs av druvan Pedro Ximénez.
Suggestions for Emilio Hidalgo Santa Ana Pedro Ximenéz
Njut av detta starkvin från Spanien vid en temperatur på 15 - 18°C till banantrifle i glas, yoghurtmousse med vallmofrön eller ugnsbakade äpplen med yoghurtsås.