🍷 Graves Rouge AOC från Château de d'Hospital imponerar med sin sammetsliknande textur och en mästerlig lagring i ekfat
🍽️ Perfekt till stekt kalvlever eller en aromatisk kikärtscurry visar denna ekologiska vin sina fascinerande aromer
🍇 Tillverkad av utvalda druvor från druvsorterna Cabernet Sauvignon, Malbec och Merlot visar denna rödvin det bästa från Bordeaux-regionen
förpackningen!
Mer information om Graves Rouge AOC - Château de d'Hospital
I glaset har det ekologiskt producerade Graves Rouge från Château de d'Hospital en tät lila färg. När man snurrar glaset visar detta röda vin en hög viskositet, vilket syns i kyrkfönster vid glasets kant. Detta röda vin från Château de d'Hospital är perfekt för alla konnässörer som gillar torrt. Det är dock aldrig torrt eller sprött, utan runt och smidigt. På tungan kännetecknas detta kraftfulla rödvin av en otroligt sammetslen textur. Tack vare sin vitala fruktsyra är Graves Rouge exceptionellt friskt och livligt i gommen. Avslutningen på detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Bordeaux är övertygande med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Graves Rouge från Château de d'Hospital
Grunden för det kraftfulla Graves Rouge från Bordeaux är druvor från sorterna Cabernet Sauvignon, Malbec och Merlot. Efter skörden tas druvorna omedelbart till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Jäsningen sker sedan i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Efter avslutad jäsning lagras den kraftfulla Graves Rouge i flera månader på ekfat.
Matrekommendation för Graves Rouge från Château de d'Hospital
Njut av detta ekologiska rödvin från Frankrike vid en temperatur på 15 - 18°C som ett passande vin till rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås, pumpagryta eller kikärtscurry.
- Fler produkter från Château de l'Hospital