La Oveja Negra Syrah - Irjimpa
konsultation!
förpackning!
leverans!
Den eleganta La Oveja Negra Syrah från Irjimpa glider in i glaset med en ljuslila färg. Med lite tid i glaset bjuder detta röda vin från Spanien på underbart uttrycksfulla aromer av plommon, moreller, svarta körsbär och plommon, avrundade av orientaliska kryddor, vanilj och pepparkakskrydda.
Detta torra rödvin från Irjimpa är något för människor som gillar sitt vin torrt. La Oveja Negra Syrah kommer mycket nära detta, eftersom det pressades med bara 1,5 gram restsocker. På tungan kännetecknas detta välbalanserade rödvin av en otroligt lätt textur. Tack vare den närvarande fruktsyran är La Oveja Negra Syrah underbart friskt och livligt i gommen. Avslutningen på detta ungdomliga rödvin från vinodlingsregionen Kastilien-La Mancha är övertygande med en god eftersmak.
Vinifiering av Irjimpa La Oveja Negra Syrah
Grunden för den balanserade La Oveja Negra Syrah från Castilla - La Mancha är druvor från druvsorten Syrah. Efter handskörden förs druvorna snabbt till vineriet. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar får La Oveja Negra Syrah harmonisera ytterligare på den fina jästfällningen under några månader. När vinet är färdigt harmoniseras La Oveja Negra Syrah noggrant.
Matrekommendation för La Oveja Negra Syrah från Irjimpa
Drick detta veganska rödvin från Spanien tempererat vid 15 - 18°C som ett passande vin till bräserad kyckling i rött vin, grönsakscouscous med köttbullar eller ankbröst med sockerärtor.
- Fler produkter från Irjimpa