🍷 Den här Nerello Mascalese Terre Siciliane Igp Vurria från Di Giovanna imponerar med sin finstämda textur och harmoniska mognad på ekfat
🥘 Njut av den till saftigt ankbröst eller mört ossobuco för en oförglömlig smakupplevelse
🇮🇹 Vinet kommer från den erkända vinregionen Sicilien och förkroppsligar elegansen hos den inhemska druvsorten Nerello Mascalese
förpackningen!
Mer information om Nerello Mascalese Terre Siciliane Igp Vurria - Di Giovanna
Di Giovanna Nerello Mascalese Terre Siciliane Igp Vurria är ett förstklassigt ekologiskt rödvin. Det har en underbart ljus, rubinröd färg. I doften av detta Di Giovanna-rödvin hittar vi alla sorters svarta vinbär, mullbär, björnbär och blåbär.
Di Giovanna Nerello Mascalese Terre Siciliane Igp Vurria presenterar sig behagligt torr för vindrickaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, men runt och smidigt. På gommen är strukturen i detta balanserade röda vin underbart sammetslen. På grund av sin nuvarande fruktsyra är Nerello Mascalese Terre Siciliane Igp Vurria imponerande fräsch och livlig på gommen. Avslutningen på detta ungdomliga röda vin från vinodlingsregionen Sicilien imponerar äntligen med en vacker eftersmak.
Vinifiering av Di Giovanna Nerello Mascalese Terre Siciliane Igp Vurria
Detta balanserade röda vin från Italien produceras organiskt från druvsorten Nerello Mascalese. Efter druvskörden når druvorna presshuset så snabbt som möjligt. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker sedan i små trähus vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognad i ekbarriquer. När vinet är färdigt harmoniseras Nerello Mascalese Terre Siciliane Igp Vurria noggrant.
Matrekommendation för Nerello Mascalese Terre Siciliane Igp Vurria från Di Giovanna
Detta röda vin från Italien bör bäst avnjutas vid en måttlig temperatur på 15 - 18°C. Det passar perfekt till osso buco, ankbröst med sockerärtor eller rostad kalvlever med äpplen, lök och balsamvinägersås.
- Fler produkter från di Giovanna