- Detta röda vin från de bästa druvorna kompletterar utmärkt rätter som ankbröst med sockerärtor eller torsk med gurk-senap-grönsaker
- Denna vin från Sicilien visar sig särskilt balanserad för kännaren
- Detta italienska röda vin passar utmärkt som vin till bröllop eller grillfest
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
season_sale
förpackningen!
Mer information om Nero d'Avola Sicilia DOC - Barone Montalto
I glaset presenterar Nero d'Avola Sicilia från Barone Montalto en ljuslila färg. Doften av detta röda vin från Sicilien förtrollar med nyanser av svarta vinbär, blåbär, björnbär och mullbär. Om vi spårar aromen ytterligare läggs valnöt, spröd och rostad hasselnöt till.
Barone Montalto Nero d'Avola Sicilia presenterar sig underbart torr för vinälskaren. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, utan runt och smidigt. Detta täta röda vin är balanserat och flerskiktat och presenterar sig på gommen. På grund av sin vitala fruktsyra är Nero d'Avola Sicilia underbart fräsch och livlig på gommen. På slutet glädjer detta ungdomliga röda vin från den vinodlande regionen Sicilien med god längd. Återigen finns det inslag av blåbär och björnbär.
Vinifiering av Nero d'Avola Sicilia från Barone Montalto
Den balanserade Nero d'Avola Sicilia från Italien är ett vin med en enda sort tillverkat av druvsorten Nero d'Avola. Efter druvskörden tas druvorna omedelbart till vingården. Här väljs de ut och bryts försiktigt upp. Jäsningen sker i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. När jäsningen är klar kan Nero d'Avola Sicilia fortsätta att harmonisera på den fina jästfällningen under några månader. När vinet är färdigt harmoniseras Nero d'Avola Sicilia noggrant.
Matrekommendation för Barone Montalto Nero d'Avola Sicilia
Detta italienska rödvin avnjuts bäst vid en temperatur på 15 - 18°C. Det är ett perfekt vin till thailändsk gurksallad, penne med ruccola eller kålroulader.
- Fler produkter från Barone Montalto