🍇 Den torra Pinot Grigio från Biorebe utmärker sig genom sin eleganta och friska stil
🥗 Njut av detta vita vin till fruktig endiviesallad eller delikata spagetti med yoghurt-mynta-pesto
🇮🇹 Tillverkat av utvalda Pinot Grigio-druvor från den varierande vinodlingsregionen Sicilien
Den här åtgärden pågår tills 31.12.2030 23:59.
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Pinot Grigio trocken - Biorebe
Den eleganta Pinot Grigio från Biorebe glider in i glaset med en ljus gyllengul färg. Med lite tid i glaset presenterar detta vita vin från Italien underbart uttrycksfulla aromer av päron och persika, avrundade med valnöt.
Detta italienska vin imponerar med sin elegant torra smak. Det buteljerades med 6,3 gram restsocker. Detta är inte alls en självklarhet för ett vin i instegsklassen, så trots sin torra smak övertygar detta italienska vin naturligtvis med sin fina balans. Smak behöver inte nödvändigtvis mycket socker. På gommen kännetecknas detta balanserade vita vin av en otroligt lätt textur. Tack vare den måttliga fruktsyran smeker Pinot Grigio gommen med en sammetslen känsla utan att sakna saftig livfullhet. Avslutningen på detta vita vin från vinodlingsregionen Sicilien är ljuvlig med en härlig eftersmak.
Vinifiering av Biorebe Pinot Grigio
Den balanserade Pinot Grigio från Italien är ett vin med en enda druvsort som framställs av druvsorten Pinot Grigio. Efter att ha skördats för hand förs druvorna omedelbart till presshuset. Här väljs de ut och krossas noggrant. Därefter sker jäsningen i tankar av rostfritt stål vid kontrollerade temperaturer. Jäsningen följs av mognadslagring på den fina jästfällningen i flera månader innan vinet slutligen tappas på flaska.
Vinmatningsrekommendation för Pinot Grigio från Biorebe
Detta italienska vita vin avnjuts bäst kylt vid 8-10 °C. Det passar perfekt till en fruktig endivesallad, spaghetti med yoghurt- och myntapesto eller omelett med lax och fänkål.