konsultation!
förpackning!
leverans!
I glaset har den ekologiskt producerade Prosecco Spumante Bio Treviso från La Gioiosa en briljant skimrande platinagul färg. Bubblorna i detta mousserande vin är vitala och långvariga i glaset. Detta italienska vin av en enda druvsort uppvisar underbart uttrycksfulla toner av viol, moget äpple, grönt äpple och honungsmelon i glaset. Dessa får sällskap av inslag av .
Detta italienska vin har en elegant torr smak. Det har buteljerats med 14 gram restsocker. Detta är ett äkta kvalitetsvin som tydligt skiljer sig från de enklare kvaliteterna, och därför förtrollar detta italienska vin naturligtvis med den finaste balansen trots all sin torrhet. Arom behöver inte nödvändigtvis restsocker. Prosecco Spumante Bio Treviso kan med rätta beskrivas som särskilt fruktig och sammetslen, eftersom den har vinifierats med en underbart söt smakprofil. Denna silkeslena och friska Prosecco Spumante är lättfotad och komplex och presenterar sig på gommen. Tack vare den vitala fruktsyran är Prosecco Spumante Bio Treviso underbart fräsch och livlig i gommen. Detta vin från vinodlingsregionen Veneto övertygar med sin exceptionella längd i eftersmaken. Inslag av viol och honungsmelon dyker upp igen.
Vinifiering av La Gioiosa Prosecco Spumante Bio Treviso
Detta vin fokuserar tydligt på en druvsort, nämligen Glera. Endast förstklassigt druvmaterial användes för detta exceptionellt eleganta vin av en enda sort från La Gioiosa. När druvorna till Prosecco Spumante Bio Treviso är perfekt mogna skördas de särskilt snabbt och vid den svalaste möjliga tidpunkten på dagen för att bevara deras aromer. Efter skörden förs druvorna omedelbart till vineriet. Här sorteras de och bryts försiktigt upp. Detta följs av jäsningen av basvinerna. Efter att cuvéen har blandats lagras vinet ytterligare med hjälp av Méthode Traditionelle. La Gioiosa Prosecco Spumante Bio Treviso mognar sedan i flaskan i flera månader och degorgeras slutligen.
Matrekommendation för La Gioiosa Prosecco Spumante Bio Treviso
Drick detta ekologiska mousserande vin från Italien mycket väl kylt vid 5 - 7°C till spenatgratäng med mandel, päron-lime-strudel eller kikärtscurry.
- Fler produkter från La Gioiosa