- Detta sortrena rödvin harmoniserar utmärkt med kokt kyckling i rödvin eller ossobuco
- Hans ursprung från Veneto gör detta vin till en typisk representant för viner från den gamla världen
- Detta italienska rödvin passar utmärkt
Raboso Vendemmia Tardiva Forzatè - Conte Emo Capodilista - La Montecchia
Den här åtgärden pågår tills 02.06.2030 14:09.
förpackningen!
Mer information om Raboso Vendemmia Tardiva Forzatè - Conte Emo Capodilista - La Montecchia
Raboso Vendemmia Tardiva Forzatè från La Montecchia från Veneto visar en tät, rubinröd färg i glaset. Hällt i ett rödvinsglas presenterar detta rödvin från den gamla världen underbart komplexa aromer av surkörsbär, avrundade av ytterligare fruktiga nyanser som bidrar till åldrandet i träfat.
La Montecchia Raboso Vendemmia Tardiva Forzatè presenterar sig för kännaren som underbart torr. Detta röda vin är aldrig grovt eller magert, som man kan förvänta sig av ett vin. Detta sammetslena, köttiga och täta rödvin är fylligt och mångfacetterat på gommen. I eftersmaken bjuder detta röda vin från vinodlingsregionen Veneto på en vacker längd. Återigen finns det antydningar till sur körsbär. I avslutningen ansluter mineraltoner från de lerdominerade jordarna.
Vinifiering av La Montecchia Raboso Vendemmia Tardiva Forzatè
Basen för det kraftfulla Raboso Vendemmia Tardiva Forzatè från Veneto är druvor från druvsorten Raboso. Druvorna växer under optimala förhållanden i Veneto. Här gräver vinrankorna sina rötter djupt ner i lerjordar. Efter handskörden förs druvorna omedelbart till vineriet. Här väljs de ut och krossas noggrant. Jäsningen sker i tankar av rostfritt stål och stora träfack vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av 12 månaders lagring på ekfat.
Rekommendation för La Montecchia Raboso Vendemmia Tardiva Forzatè
Detta röda vin från Italien serveras bäst vid en temperatur på 15 - 18°C som tillbehör till kalvschnitzel med bönor och tomater, fylld paprika eller boeuf bourguignon.
- Fler produkter från Conte Emo Capodilista - La Montecchia