🍷 Saint-Joseph AOP från Maison Tardieu-Laurent fascinerar med sin sammetslena textur och den fina trädoften
🍽️ Njut av detta eleganta rödvin till kalvstek eller fyllda paprikor för en oförglömlig smakupplevelse
🌿 Tillverkat av utvalda Syrah-druvor från den berömda Rhône-dalen garanterar detta ekologiska vin högsta kvalitet och ren njutning
förpackningen!
Mer information om Saint-Joseph AOP - Maison Tardieu-Laurent
I glaset har det ekologiskt producerade Saint-Joseph från Maison Tardieu-Laurent en tät lila färg. Efter den första virvlingen avslöjar detta röda vin en hög viskositet, vilket är tydligt i starka kyrkfönster vid kanten av glaset. Den första näsan av Saint-Joseph smickrar med toner av röda vinbär. De fruktiga aspekterna av buketten förenas med anteckningar om fatåldring som baconfett.
Saint-Joseph från Maison Tardieu-Laurent är perfekt för alla vinälskare som vill ha så lite restsocker som möjligt i sitt vin. Samtidigt blir det dock aldrig magert eller sprött, utan runt och smidigt. Detta sammetslena rödvin är fylligt och komplext i gommen. På grund av sin vitala fruktsyra är Saint-Joseph imponerande fräsch och livlig på gommen. I avslutningen imponerar detta lagringsdugliga rödvin från vinodlingsområdet Rhônedalen med sin betydande längd. Återigen finns det antydningar till röda vinbär.
Vinifiering av Saint-Joseph från Maison Tardieu-Laurent
Grunden för den kraftfulla Saint-Joseph från Rhône-dalen är druvor från druvsorten Syrah. Efter druvskörden tas druvorna omedelbart till vingården. Här sorteras de och krossas försiktigt. Detta följs av jäsning i små träslag vid kontrollerade temperaturer. Vinifieringen följs av några månaders mognad på den fina jästfällningen innan vinet slutligen tappas av.
Matrekommendation för Maison Tardieu-Laurent Saint-Joseph
Detta ekologiska rödvin från Frankrike passar bäst vid en temperatur på 15-18°C som tillbehör till kalvschnitzel med bönor och tomater, fyllda paprikor eller penne med ruccola.
- Fler produkter från Maison Tardieu-Laurent